To je to što me zanima!

'Trener Igor Pamić psovao mi je ženu, djecu pa i psa'

TRAŽIO OBRAČUN? Bivši igrač NK Karlovac, Ivan Fumić (33), tvrdi kako mu trener Igor Pamić prijeti iako ne zna zašto. Zvao ga je i posovao mu obitelj
Vidi originalni članak

Ivan Fumić (33), bivši igrač NK Karlovac, opužio je svog bivšeg trenera Igora Pamića za prijetnje i uznemiravanje obitelji.
- Bez ikakva povoda i razloga Igor Pamić nazvao me u ponedjeljak u 17.30 sati te me počeo vrijeđati, psovati mi ženu i djecu, pa čak i psa, a na kraju me pozvao i na fizički obračun na parkiralište ispred zgrade. Kad sam sišao, nije ga bilo, vidio sam njegov automobil, ali njega ne. Ne znam čime sam mu stao na žulj. Prije tri mjeseca trener Pamić odlučio je da ja više nisam potreban klubu, s čim sam se složio i otišao - rekao je Fumić.  
- Žalosno je da izlazi u javnost s takvim neistinama i lažima kojima pokušava oblatiti mene i klub. O meni govore rezultati koje sam postigao. Gospodinu Fumiću pomogao sam i financijski, a sada kad me vidi na cesti, okreće glavu od mene. To me razljutilo, zato sam ga nazvao i rekao mu da je licemjeran. Mislim kako je time sve rečeno - rekao je Pamić. Iako Fumić tvrdi da je prijetnje prijavio, u karlovačkoj policiji to nisu mogli potvrditi.

Idi na 24sata

Komentari 5

  • danka000 21.08.2009.

    ma vi ste svi debili

  • Mitja1967 21.08.2009.

    Fuma odi u ribičiju rashladit glavu

  • nebojsacolic 21.08.2009.

    ...ma ja, sta mu bi pa mu se i jadnog psa sjetio....

Komentiraj...
Vidi sve komentare