To je to što me zanima!

Trener: Roditelji su ubojici uvijek dali sve što je želio

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Denis Puljić (35) dogovarao je s kiljentom prodaju automobila. Mahniti je ubojica (17) u obojicu bez ikakvog razloga ispalio rafal i ubio ih na mjestu
Vidi originalni članak

Denis Puljić sjedio je u srijedu za radnim stolom u autosalonu Hahn automobile u Wendlingenu. S klijentom je dogovarao prodaju automobila. Mahniti ubojica u obojicu je bez ikakvog razloga ispalio rafal i ubio ih na mjestu. Za Denisovu smrt ubrzo su saznale supruga Sanja i majka Zdenka, koja je nedavno doputovala u Stuttgart na liječenje. Cijelu su noć probdjele u šoku i plačući. Primile su i liječničku pomoć. Sućut im je došao izraziti Denisov prijatelj i šef iz autosalona Željko Fijala. Bio je na godišnjem odmoru u Crikvenici.
- Odmah sam se vratio u Njemačku. U strašnom sam šoku, kao i cijela Denisova obitelj. Jako su loše i pod tabletama. Jedino što Sanju drži na životu je kćerkica Vanessa (1,5), koja ju podsjeća na supruga. Denis joj je bio sve, a sada zna da mora živjeti za svoje dijete - tužan je Željko. Dodaje da je izgubio dragog prijatelja i odličnog radnika, koji je stradao nedužan. Denisova jedina želja je bila da, ukoliko mu se nešto dogodi, bude pokopan na groblju u Zagrebu. Željko je rekao kako će se pobrinuti da Denisovo tijelo dopreme u Hrvatsku.
Neutješne supruga Sanja i majka Zdenka već su njemačkim vlastima podnijele zahtjev za predajom tijela. Žele vidjeti Denisa posljednji put kako bi se oprostile. Njemački mediji pitaju se nisu li se posljednja dva ubojstva, ono Denisovo i njegovog kupca, mogla izbjeći. Prema njemačkom zakonu, policija je ubojicu smjela tek pokušati onesposobiti pucnjevima u nogu, što su i učinili. Ipak, da su ga odmah ubili, kritični su njemački mediji prema zakonu, nedužni muškarci ne bi bili brutalno ubijeni.

HRVAT (19) IGRAO POKER S UBOJICOM PRIJE 4 MJESECA
Hrvat iz Waiblingena, Danijel Duvnjak (19) ispričao je za Večernji list da je prije četiri mjeseca s prijateljima bio u kući ubojice Tima Kretschmera na partiji pokera. Sjeća se da je kuća bila raskošna i kako je na zidu visjelo trofejno oružje. Tim Kretschmer je tom prilikom Danijelu i prijateljima pokazao i trezor s očevim pištoljima, za koji Danijel kaže da je bio zaključan.
- Tim je bio miran i povučen. Volio je računala. Njegova petnaestogodišnja sestra također je učenica u školi Albertville-Realschule. Tim nije imao djevojku, što nam je te večeri i sam kazao, a nije se ni sa kim posebno ni družio. Moji prijatelji, koji su ga bolje poznavali jer su s njim kartali, rekli su mi da nije imao pravih prijatelja - rekao je Danijel i dodao da po ničemu nije mogao zaključiti kako se radi o monstrumu koji je u stanju pobiti 15 ljudi.

TRENER: BIO JE RAZMAŽEN I NIJE PODNOSIO PORAZ
Stolnotenisač Marko Habijanec (34) od 2000. do 2003. u Njemačkoj je trenirao Tima Kretschmera. Za Jutarnji list je rekao da ne može vjerovati da je Tim mogao tako nešto učiniti. Kaže da mu se doslovce sledila krv u žilama kad su objavili identitet ubojice. Dječaka je upoznao 1998.. Rekao je da je na prvoj utakmici u kojoj ga je pobijedio, vidio da je dječak nezadovoljan porazom za koji je krivio reket. Već je tada shvatio da je mali Timmy, kako su ga zvali, bio razmažen, a na treninzima bi se pravio pametan i uvijek je želio biti u pravu. Roditelji su mu, kaže, uvijek davali sve što je poželio.

UBOJICA NIJE NAJAVIO PLAN NA INTERNETU?
Tinejdžer koji je ubio 15 osoba u Winnedenu na jugozapadu Njemačke možda svoje namjere ipak nije najavljivao na internet forumu, rekla je policija u četvrtak. Glasnogovornik Klaus Hinderer rekao ja da vlasti ispituju je li poruka na internetu krivotvorena što proturječi njegovoj ranijoj izjavi da su vlasti "potpuno uvjerene u autentičnost" poruke.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • brener 13.03.2009.

    nadam se da je mala sotona u paklu!

  • iceman1987 13.03.2009.

    čovjek se zapita kamo sve to ide...iako sam mlad,čeznem za vremenima pred 10-15 godina,kad se ipak nisu događale takve stvari, priznali mi to ili ne puno je kriva i tehnologija za to koja je otupila ljude,i otuđila ih(mi smo pred 10 godina znali pp ljeti ići na igrališe pred školu,nogomet,košarka,bilo nas je 50,danas kad se provozam nigdje nikog,svi doma,pred tv-om,igricama,netom),i ja imam laptop,ali čovjek treba imati mjeru...pogledajte samo kolko je i javnih ubojstava u hrvatskoj zadnjih 3-4 godine...bit će još gore...

  • picka van materna 13.03.2009.

    čovk je izgorija kao šibica puka ka letva

Komentiraj...
Vidi sve komentare