To je to što me zanima!

Trening u kupaćim kostimima: Svojim tijelima štitit će bogate

Na prvom treningu za tjelohraniteljice u Kini sudjelovalo je 20 djevojaka. One će nakon 10 mjeseci strogih priprema biti zadužene za čuvanje bogatih Kineskinja
Vidi originalni članak

Djevojke odjevene samo u kupaće kostime sudjelovale su na prvom treningu za tjelohraniteljice u Kini koje je organizirala tvrtka Tianjiao Special Guard. Na prvom treningu za tjelohraniteljice u mjestu Sanya, u pokrajini Hainan, sudjelovalo je 20 žena, uglavnom studentica. 

Sve polaznice moraju proći kroz 10-mjesečne stroge pripreme prije nego preuzmu svoje odgovornosti. Od njih se očekuje da čuvaju bogate žene koje trebaju zaštitu, piše IB Times

Tvrtka koja je organizirala poduku najboljoj polaznici ponudit će daljnju naobrazbu na Akademiji za međunarodnu sigurnost u Izraelu. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • keke-zg 11.01.2012.

    al teta sa slike 5 je dobra

  • fijuman 10.01.2012.

    Jebeš ti bogatstvo kada te tjelohranitelji moraju čuvati 24 sata, a pouka je ako si bogat proizlazi da si nelegalno stekao svoj silni novac i da ima još prikrivenih istina, a tjelohranitelji tebi i obitelji trebaju da ti ne padne glava. Ma bolje je biti siromašan i bez bodygarda.

  • trollzor333 10.01.2012.

    slika 4-human centipede :D?

Komentiraj...
Vidi sve komentare