To je to što me zanima!

Trgovački sud poništio stečaj nad Imunološkim zavodom

Trgovački sud je odbio prijedlog za otvaranjem stečajnog postupka, a ispitno ročište je sazvano za 13. veljače. Trošak postupka od 18.000 kuna snosit će sam Zavod
Vidi originalni članak

Trgovački sud u Zagrebu poništio je stečaj nad Imunološkim zavodom. Svoju odluku Sud je izvjesio na oglasnoj ploči, piše HRT.

Odbija se prijedlog za otvaranjem stečajnog postupka, a ispitno i izvještajno ročište sazvano za 13. veljače neće se održati, stoji u obavijesti. Sud je također odredio da se briše zabilježba otvaranja stečajnog postupka. Trošak postupka od 18.000 kuna snosi sam Imunološki zavod.

Za Imunološki zainteresirani Bandić i JGL

Podsjetimo, prijedlog za otvaranje stečajnog postupka podnijela je uprava Zavoda. Potom je Agencija za lijekove i medicinske proizvode 31. kolovoza prošle godine Imunološkom uskratila dozvolu za proizvodnju lijekova iz ljudske krvi, što im je bio glavni izvor prihoda. 

Iz Vlade su poručili da pokušavaju pronaći strateškog partnera. Za Zavod je zainteresiran Jadran galenski laboratorij, ali i zagrebački gradonačelnik Milan Bandić. On je rekao da će Zagreb, dobije li podršku Vlade, preuzeti Zavod te će u dvije godine uložiti 10 do 15 milijuna eura.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • druga dama 24.01.2014.

    Stečaj nad imunološkim zavodom,a uvoze 30000 doza cjepiva protiv tetanusa koji imunološki proizvodi,stvarno ne znam ko tu koga j***

  • zeljkopž 24.01.2014.

    Čovječe pa partija gubi na svim frontovima. Trenutno im nije uspjelo stečajem uništit Imunološki. Što je s otkazima koje su podjelili radnicima??? Svaki novi dan partije na vlast donosi nove, nemjerljive štete Hrvatskoj.

  • brajdas 24.01.2014.

    tko če odgovarat za ovakve gluposti

Komentiraj...
Vidi sve komentare