To je to što me zanima!

Trgovci snižavaju cijene mlijeka i ulja zbog bojkota

Male trgovine će izjednačiti cijene s trgovačkim centrima pa će litra ulja stajati 13, a litra mlijeka Rial bit će 4,29 kn. Najavili su i niže cijene kruha
Vidi originalni članak

Tisuću trgovaca koji su udruženi u Konzumov Plus market od četvrtka će sniziti cijene osnovnih prehrambenih proizvoda.
- Istina, od danas su cijene niže - rekao nam je Ivan Marić, jedan od vlasnika Plus marketa.
Tako će male trgovine izjednačiti cijene s velikim trgovačkim centrima pa će litra ulja umjesto dosadašnjih 14,79 kuna stajati 12,99, a litra mlijeka Rial umjesto 6,19 bit će 4,29 kuna. Najavili su i niže cijene kruha i pekarskih proizvoda, ali još se ne zna točno na koliko će ih sniziti.
Trgovci većih i manjih trgovina tvrde da nisu zabilježili znatan pad prometa nakon poziva potrošačkih udruga na bojkot.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • bijela latica 13.02.2008.

    Branitelju, nisam iz banije.. od tamo je jedna žena koja se brinula o meni tako da sam osjećajima vezana tamo...duga priča... Uglavnom, istina je to što pričaš, litra pravog mlijeka 2 kn, a nama prodaju bijelu vodu za 6 kn...sa tko zna kojim kemikalijama unutra... Eto, samo jako volim krave pa sam to prokomentirala..tako su mi lijepe..pogotovo njihove dugačke trepavice.. I ja bi jednu imala ali ne stane na balkon... Šala.. eto, nevezano za temu..

  • branitelj 13.02.2008.

    strijelac...prijatelju kako ne vidiš jedno bacaju nam pijesak u oči....tko jebe hrvatski narod bitno je da je izgobio auto u zagrebu.....nije od seljaka ni radnika...KO IH JEBE O NJIMA SE NEBI PISALO

  • strijelac 13.02.2008.

    Kažu litra ulja umjesto dosadašnjih 14,79 bit će 12,99. Pa šta nije prije svih ovih poskupljenja cijena litre ulja u prosijeku billa oko 8-9 kuna? A da ne nabrajam sad i ostale proizvode. To je stvarno sramota. Ako oni ovo zovu snižavanjem cijena, ja ne znam tko je tu lud!

Komentiraj...
Vidi sve komentare