To je to što me zanima!

Tri djevojke koje je 'pokosio' mladić i dalje se bore za život

Liječnici su pozivani od kuće da dođu u bolnicu, radila je cijela kirurška ekipa od osam liječnika. Djevojke imaju teške ozljede donjih ekstremiteta, kažu u bolnici
Vidi originalni članak

Tri učenice na koje je u četvrtak oko 18.30 sati u Slavonskom Brodu naletio mladić (19) u BMW-u i dalje se bore za život na Odjelu reanimacije. 

Zadobile su teške ozljede, najviše donjih ekstremiteta ali i drugih dijelova tijela. Prema riječima dr. Drage Križanovića jedna djevojka ima i teške ozlijede glave.

- Liječnici su pozivani od kuće da dođu u bolnicu, radila je cijela kirurška ekipa od osam liječnika. Čini se kako su jednoj djevojci morali izvaditi i slezenu. Prvenstveni cilj bio nam je spasiti živote ozlijeđenih te donje ekstremitete - ispričao je dr. Križanović za Večernji list. 

Mladić (19) je, podsjetimo,velikom brzinom dojurio iz smjera obližnje Srednje poljoprivredne škole M. A. Reljković i navodno prilikom obilaženja jednog vozila izgubio nadzor nad upravljačem. Potom je sletio s kolnika na stazu i pokosio djevojke, stare 15 godina, koje su se vraćale iz škole. 

Idi na 24sata

Komentari 279

  • strif 28.04.2013.

    Meni je danas rikno golf 4 na semaforu, curama brz oporavak

  • anonymous787 27.04.2013.

    bože dragi pomozi tim curicama.

  • zaspan 27.04.2013.

    brz oporavak želim curama, suosjećam

Komentiraj...
Vidi sve komentare