To je to što me zanima!

Tri mjeseca Vlade: Koji su bili najbolji, a koji najgori potezi?

Analizira Žarko Puhovski: Kakav je premijer Plenković u usporedbi sa svojim prethodnicima? Što se promijenilo u ponašanju Mosta? Hoće li lokalni izbori pojačati sukobe koalicijskih partnera?
Vidi originalni članak

Prije točno tri mjeseca, premijer Andrej Plenković je naslijedio Tima Oreškovića u Banskim dvorima. Nova Vlada HDZ-a i Mosta izgleda stabilnije iako se često pojavljuju razmimoilaženja oko stavova i poteza koje treba povući.

POGLEDAJTE LIVE IZ STUDIJA:

Koji su najbolji, a koji najlošiji potezi? Kakav je premijer Plenković u usporedbi sa svojim prethodnicima? Što se promijenilo u ponašanju Mosta? Hoće li lokalni izbori pojačati sukobe koalicijskih partnera? 

Analizu i ocjenu rada Vlade daje politički analitičar Žarko Puhovski u studiju 24sata. Razgovor uživo pratite na našoj Facebook stranici, portalu 24sata i našem YouTube kanalu. 

Idi na 24sata

Komentari 19

  • efteling 19.01.2017.

    Mandic i Puhovski su intelektualci i zato neshvaceni u Hrvatskoj koja retko koju knjigu procita...misle da i bez citanja sve znaju...

  • dass123 19.01.2017.

    da li je igdje spomenuo da je uhljebio preko HNS-a i josipovica svoju necakinju Tamaru Puhovski u ministarstvo vanjskih poslova bez ijednog dana iskustva?

  • santol1 19.01.2017.

    Ovaj čovjek nije nikakav analitičar, nego najobičniji agitator i agitpropovac! Nula bodova!

Komentiraj...
Vidi sve komentare