To je to što me zanima!

Tri sata nakon bijega uhićen mladić (18) koji je s mačetom upao u gimnaziju u Zagrebu

Tri sata nakon samog događaja mladić je pronađen i uhićen također na području Medveščaka te priveden u službene prostorije na kriminalističko istraživanje
Vidi originalni članak

Nakon tri sata bijega policija je ušla u trag i uhitila na području Medveščaka 18-godišnjaka koji je nešto prije 14 sati danas upao s mačetom u Klasičnu gimnaziju u Zagrebu.

- Danas, 6. ožujka oko 13.50 sati na području Medveščaka, u prostorije obrazovne ustanove došao je tada nepoznati mladić. Nakon toga, na hodniku je susreo učenika kojeg je i tražio, a kojem je oštrim predmetom uputio prijetnje. Nakon upućenih prijetnji, mladić je pobjegao - priopćili su iz PU zagrebačke.

Policija je tri sata nakon samog događaja pronašla 18-godišnjeg mladić uhitila ga na području Medveščaka te privela u službene prostorije na kriminalističko istraživanje.

DRAMA U ZAGREBU Naoružan mačetom upao u gimnaziju: 'Prijetio je učeniku i sam izašao. Nema ozlijeđenih'

Podsjetimo, u 13 sati i 48 minuta zagrebačka policija primila je dojavu kako je u prostor Klasične gimnazije u Križanićevoj ulici u Zagrebu upala nepoznata osoba naoružana nožem.

Dogodila se krizna situacija. Za vrijeme nultoga sata u školu je ušao nepoznati mlađi čovjek koji je ušao u učionicu na sat na kojem je bila profesorica i prijetio hladnim oružjem jednom učeniku u razredu. Dosta sabranom i brzom reakcijom drugih učenika i profesorice spriječili smo veće posljedice i nitko nije ozlijeđen. Učenik je i sam izašao iz škole, ja sam ga ispratila jer sam ga susrela na stubištu, ali tada nije ništa imao u rukama - rekla je ravnateljica Klasične gimnazije Zdravka Martinić-Jerčić.

Idi na 24sata

Komentari 83

  • 07.03.2023.

    Drastično ga kazniti za to što je napravio i za primjer svima takvima drugima.

  • domačapuca 07.03.2023.

    ..nož pa mačeta..kaj bu na kraju..

  • Lemmie 06.03.2023.

    da smo normalna drzava zatvorit... ovako ce se buduce budale ugledat , a vi kojima je smijesno, nadam se da nemate djecu

Komentiraj...
Vidi sve komentare