To je to što me zanima!

Tri teške nesreće na hrvatskim cestama, troje ljudi je poginulo

Vozač u Karlovcu je autom probio živu ogradu i zaletio se u kuću. U Koprivnici je vozač mopeda sletio u odvodni kanal, a vozač automobila prešao u suprotni trak
Vidi originalni članak

Vozaču (66) je u četvrtak ujutro oko 8.20 sati u Supilovoj ulici u Karlovcu pozlilo nakon čega je vozilom probio živu ogradu i uletio u dvorište kuće.

Iz vozila ga je izvadio djelatnik obližnje lakirerske radionice Elvis Lukačič, no muškarcu nije bilo spasa, preminuo je.

Na križevačkim ulicama dvoje mrtvih

Vozač (73) auta belgijskih registracija iz neutvrđenih je razloga prešao na suprotnu prometnu traku u Ulici Ivana Lepušića oko 19.25 sati i sudario se s vozilom križevačkih registracija kojim je upravljala žena (55). Muškarac je poginuo, a žena je lakše ozlijeđena, objavila je policija. 

Život je izgubio i vozač (58) mopeda koji je oko 22.15 sati u Ruševcu također skrenuo u suprotni trak, sletio u odvodni kanal te udario u betonski most kućnog prilaza. Muškarac je upravljao neregistriranim, neosiguranim i tehnički neispravnim mopedom, bez položenog vozačkog ispita i bez zaštitne kacige na glavi.

Idi na 24sata

Komentari 15

  • alfa romeo stelvio 02.07.2015.

    i tako cekas gosta koji ti treba u apartman stici a on poginuo na putu....

  • 02.07.2015.

    Jel policija ne vidi da mopedisti nemaju kacige?

  • 02.07.2015.

    motorist je "sletio u odvodni kanal te udario u betonski most kućnog prilaza. Muškarac je upravljao neregistriranim, neosiguranim i tehnički neispravnim mopedom, bez položenog vozačkog ispita i bez zaštitne kacige na glavi." Kanal plus betonski most plus sve ovo drugo = ubitačna kombinacija

Komentiraj...
Vidi sve komentare