To je to što me zanima!

Tri žene kroz nekoliko sati u istoj bolnici rodile trojke

Teksas: U samo 12 sati tri žene koje su se tijekom trudnoće upoznale rodile su pet dječaka i četiri djevojčice. Sve bebe su dobro i dišu samostalno
Vidi originalni članak

Ženska bolnica u Houstonu u Teksasu u četvrtak je imala 'vrlo aktivan dan' na porodiljnom odjelu kako je rekla ravnateljica Linda Russel. U manje od 12 sati u bolnici su tri žene rodile devetero djece. Oko 7 sati ujutro obitelj Elmore iz Pearlanda dobila je tri djevojčice, Reagan, Paige i Karu, a u 18 sati na svijet su došli Robert, Brian i Anthony Estrada. Za oko sat vremena Stephanie i Justin Lacombe iz Nassau Baya postali su roditelji Emme, Noaha i Cartera. U bolnici se prošle godine rodilo 27 trojki, a kako je rekla ravnateljica ovo je za njih bilo nešto potpuno novo. Sve bebe su rođene u 34. tjednu carskim rezom i težile su najmanje 1360 grama i sve su začete umjetnom oplodnjom.
- Pomalo je nevjerojatno, ali uzbudljivo što sam ja rodila ove tri male bebe - rekla je Stephanie Lacombe (37). Karen Estrada je ispričala za Houston Chronicle da su ona i suprug bili u strahu jer će imati trojke, ali im je bilo puno lakše kad su otkrile da nisu same. Tri majke upoznale su se u trudnoći u grupi za pomoć roditeljima s više djece. Znale su da trebaju roditi otprilike u isto vrijeme, ali nisu ni sanjale da će to biti isti dan.
- Osjećam se blagoslovljeno, ali pomalo u strahu. To su 4 vjenčanja, 4 fakulteta i 4 auta, ali i puno, puno zagrljaja - rekao je Troy Elmore (39) koji uz tri curice ima i kćer Brooke (4).

Idi na 24sata

Komentari 6

  • dlovnicki 13.06.2009.

    bas lijepo :)) bebaci su najbolja vijest :))

  • PapaŠtrumpf 13.06.2009.

    Gadan neki tulum bio prije 9 mjeseci....

  • piratxx 13.06.2009.

    Da nije sve isti tata pa mu ide ko na pokretnoj traci ;)

Komentiraj...
Vidi sve komentare