To je to što me zanima!

Tribunal će pratiti Šešeljeve istupe i poduzeti nužne mjere

Glasnogovornica Haškog tribunala Magdalena Spalinska izjavila je da Sudsko vijeće ima diskrecijsko pravo reagirati povodom privremenog Šešeljeva puštanja
Vidi originalni članak

Iako je glavni haški tužitelj Serge Brammertz nedavno izjavio da se nema namjeru žaliti na odluku o privremenom puštanju Vojislava Šešelja na slobodu, u srijedu je Tužiteljstvo objavilo kako očekuje da će Sudsko vijeće pratiti Šešeljeve istupe te da će 'poduzeti mjere koje smatra potrebnima', javlja RTS.

Glasnogovornica Haškog tribunala Magdalena Spalinska izjavila je da Sudsko vijeće ima diskrecijsko pravo reagirati povodom privremenog Šešeljeva puštanja. Na redovitoj je konferenciji za novinare na pitanje novinara hoće li zbog Šešeljevih političkih aktivnosti i ponašanja biti poduzeti koraci, odgovorila da Sudsko vijeće ima diskrecijsko pravo poduzeti bilo kakvu odluku koju smatra pogodnom.

Spalinska je podsjetila da je Sudsko vijeće postavilo dva uvjeta prilikom puštanja Šešelja na slobodu - da optuženi ne kontaktira žrtve i svjedoke i da se mora vratiti u Tribunal kada to Sudsko vijeće naloži.

Idi na 24sata

Komentari 62

  • Viktor Kriznjak 20.11.2014.

    e Vojkane iz rupe si zasel u rupu bus skoncal za Katolicki uskrs si ti u 2015 v rupi ili u Hagu .kak si naporan ko vaska .

  • TVRDOGLAVI SVABO 20.11.2014.

    u bivsoj ex Yugi vaki se monstrumi sad proglasavaju svecima i postaju fasisticki heroji

  • GJURO 20.11.2014.

    Da su ga htjeli osudit, već bi ga odavno osudili. Interesantno je da se Zoki ne očituje o Šešeljevom četnikovanju po Srbiji, kao ni srpska vlast. Vrlo znakovito. Šutnja je odobravanje. Od njih očekivano

Komentiraj...
Vidi sve komentare