To je to što me zanima!

Trilj: Susjed (46) pretukao staricu (75) zbog njive

Nediljka Jurčević iz Graba kraj Trilja završila je u splitskoj bolnici s prijelomom zgloba nakon što ju je zbog imovinskih nesuglasica napao Jozo K.
Vidi originalni članak

Staricu je gurnuo na pod i slomio joj zglob na nozi. Operirana je i bolje se osjeća, ali još je u velikom strahu od Joze.
- Otišla sam ujutro kupiti kruv u seosku trgovinu, a on mi je priša i bez riči uvatija za kosu. Deset puta me bacio na zemlju. Vika je: 'Ubit ću te na mrtvo!'. Srićom, spasija me je naš mesar Mate. Već me 4 godine goni iz kuće i s njive, moje didovine - kaže da to nije moje. Zna da me nema tko zaštititi. Netko mi mora pomoći jer ne mogu više sama s njim izlaziti na kraj - vapi udovica Nediljka.
Muž joj je umro prije sedam godina. Nema djece ni bliske obitelji u Grabu. Napadnuta je na 75. rođendan.
- Oće da iđem ća sa svoga i gotovo! Zatrovao mi je njivu i sve šta sam sadila, rekla sam to i sudu u Sinju, a i svaku noć mi dolazi pred vrata. Kamenjem razbija mi je vrata i prozore. Nisam se pošteno najila, a ni naspavala četiri godine - rekla nam je iz bolničke postelje Nediljka Jurčević. Jozo K. nakon incidenta priveden je u sinjsku polciju. Pušten je istog dana uz prijave za nanošenje teške tjelesne ozljede i remećenje javnog reda i mira.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • Telullah 17.10.2007.

    Sramota, dat će Bog pa će mu to vratiti kad on bude 70 i kusur.

  • kokyca 17.10.2007.

    PA KAKVU ĆE KAZNU OVAJ DOBIT... TREBA GA JE SUDAC ZADRŽAT 48 SATI U ZATVORU PA NEK SE MALO OHLADI..........

  • Pero Kvržica 16.10.2007.

    Nije ovo ništa čudno. Naime, Sinj je blizu Trilja. A ja znam jednog iz Sinja, isto lud ko kupus.

Komentiraj...
Vidi sve komentare