To je to što me zanima!

Trio raketa razorit će Trumpa i SAD: Ako ne uspiju, ode glava

Sj. Koreja testirala je nekoliko balističkih raketa, a tada su uz Jong-Una bila trojica iskusnih vojnika. Nakon uspješnih testiranja s njima ponekad zapali slavljeničku cigaretu
Vidi originalni članak

Mi, radnička klasa, idemo u apokaliptičnu borbu protiv SAD-a, priopćili su iz Sjeverne Koreje nakon što je američki predsjednik Trump upozorio kako bi bilo koji njihov vojni napad bio razarajući za Pjongjang.

Trzavice između Sjeverne Koreje i SAD-a ne prestaju i utorak su oboje prijetili napadima. Sj. Koreja testirala je nekoliko balističkih raketa, a tada su uz Jong-Una bila trojica iskusnih vojnika. Nakon uspješnih testiranja s njima ponekad zapali slavljeničku cigaretu, a upravo su oni zaslužni za brzo rastući raketni program Sj. Koreje.     

Ri Pyong-Chol

Bivši general sjevernokorejskog ratnog zrakoplovstva i jedan od najbližih Kimovih suradnika. Od 2014. je u Nacionalnoj komisiji za obranu, a danas vodi Odjel za industriju streljiva koji nadgleda razvoj sjevernokorejskog raketnog programa.     

Jang Chang-Ha

Predsjednik je Akademije znanosti nacionalne obrane. Navedeno tijelo broji 15.000 radnika, a zaduženi su za istraživanje i razvoj naprednog naoružanja, uključujući i balističke rakete te vjerojatno nuklearno naoružanje.     

Kim Jong-Sik

‘Gospodin raketa’, odnosno raketni znanstvenik karijeru je počeo kao civilni aeronautički tehničar, a zahvaljujući njemu, Sjeverna Koreja je 2012. godine prvi put uspješno lansirala balističku raketu.     

Mogu ispaliti rakete na SAD

Program za balističke rakete u Sjevernoj Koreji je jedna od brzorastućih prijetnji za svjetsku sigurnost. Proteklih godina testiran je zasad nepoznati broj balističkih raketa. Najveći doseg ima raketa Taepodong-2 ili UNHA-3, koja ima doseg više od 10.000 kilometara. Prema zadnjim testiranjima, Sjeverna Koreja je pokazala intenciju i mogućnost nuklearnog napada na Ameriku.     

Idi na 24sata

Komentari 95

  • hrvoje1978 29.09.2017.

    Vrtni patuljak se samo bahati al nije tak lud (nadam se) da raketira amere jer zna da bu dobil po lampi...aj bok...

  • zmajina3 29.09.2017.

    ma kako vas samo nije sram???? pa ko je pred samu predaju japanaca bacio 2 nuklearke,fucking amer di i sad svi osjetimo radijacije,ko ima nuklearnih glava na 1000 opet amerikanac,tko vodi najvise ratova sirom svijeta,ima Gvatanamo i sl.opet amerikanac a ovaj lik ako i ima koju u arsenalu on vam je prijetnja sramite se truli zapade evo ja ga podrzavam pa neko majku mu mora stati ovim kaubojima na rep dali ovaj krkan dal rus,kinez al dosta je bilo jos od ww2 nas jasu sa svojim tkz demokratijama uzas i jako nam je lijepo bas........

  • kostur_1 29.09.2017.

    sto su amerikanci napravili s.koreji prije 50god. bio bi red da se cjeli svijet udruzi i razjebe ameriku kao sto su oni druge drzave!

Komentiraj...
Vidi sve komentare