To je to što me zanima!

Trogir: Vlasnika narodnjačkog kluba uhitili zbog podvođenja

Od prosinca 2011. godine pa do prije tri mjeseca muškarac je podvodio 20-godišnjakinju, 17-godišnjakinju te 19-godišnjakinju koja je također bila maloljetna
Vidi originalni članak

Odjel organiziranog kriminala splitske policije kazneno je prijavio 43-godišnjaka zbog podvođenja tri djevojke. Od prosinca 2011. godine pa do prije tri mjeseca muškarac je podvodio 20-godišnjakinju, 17-godišnjakinju te 19-godišnjakinju koja je također bila maloljetna kad je započela raditi za muškarca. Policija ga sumnjiči da je djevojke nagovorio na pružanje seksualnih usluga i pri tom im nalazio mušterije i osiguravao im prostor za seks. Policija pretpostavlja da je podvođenjem oštećenih muškarac zaradio oko 75 tisuća kuna. 

Idi na 24sata

Komentari 25

  • ledo1 30.06.2013.

    tako,ja,amm,bez,tih,bendova,nema,dobre,glazbe,ovo,sve,drugo,je,smeće

  • amm 30.06.2013.

    o ukusima za glazbu ne vrijedi raspravljati....osobno ne slusam cajke i turbo folk, niti to smatram narodnom muzikom..za mene je narodna muzika tamburasi, ali u isto vrijeme i Miroslav Ilic, koji je pristojan i kulturan pjevac..a kojekakve krleuse i rozge su daleko od umjetnica i spadaju u iti kos, bez obzira sto dolaze iz razlicitih drzava..zalosno je da to mladi ljudi danas slusaju i vole, a jos zalosnije sto im to slusaju i roditelji...pa kako da se mlade cure ponasaju normalno kad im mame pustaju pjesme tipa kupi mi bundu od nerca hahahahaha.... kad nam vise ne bude pravih pjevaca (kazalista, corbe, balasevica, bajage, dugmeta, azre..), pa na cije koncerte cemo ici???? na severinine i na rozgine???? vaka budala se moze skinuti gola i zabavljati publiku...publiku treba znati zabaviti zakopcan do grla!!!!

  • VRBA70 30.06.2013.

    Glazba se ne djeli na narodnjačku i zabavnjačku, već na dobru il lošu. Otiđite malo po Zagrebačkim trgovačkim centrima, pa ćete ćuti kakav nam UŽAS od glazbe puštaju. Sve neko strano SMEĆE , gdje neznaš jel pjevaju, vrište, razbijaju instrumente - il se svađaju. I netko misli da je to glazba primjerena našem podneblju. Pitam samo - po čemu, galami, vrištanju, ruženju i sl. Prestrašno.

Komentiraj...
Vidi sve komentare