To je to što me zanima!

Trogirski dogradonačelnik bježao policiji na autocesti

Vinko Brkan se nakon mahnite vožnje autocestom mjesecima skrivao pred policijom, koja ga je htjela ispitati o vožnji. O svemu se pohvalio kolegama
Vidi originalni članak

Trogirski dogradonačelnik i šef tamošnjeg HDZ-a Vinko Brkan u travnju je prošle godine svojim “nabrijanim” Golfom bježao presretačima na autocesti u Šibensko-kninskoj županiji. Prometni policajci nisu ga uspjeli uhvatiti, ali su snimili registracijske tablice auta. Navodno su ga nekoliko mjeseci tražili da ga ispitaju o mahnitoj vožnji, no nikad ga nisu pronašli na kućnoj adresi niti je dolazio u policiju na razgovore. U naselju je vozio više od 50 kilometara na sat od dopuštenog za što je kazna bila najmanje 2000 kuna i oduzimanje vozačke dozvole na tri mjeseca. Policija je tada od Brkana zatražila očitovanje je li on ili netko drugi vozio automobil, no on im u zakonskom roku nije dostavio podatke. Pokrenut je prekršajni postupak, a trogirski je dogradonačelnik uredno platio kaznu i troškove postupka. Vozačku dozvolu nisu mu oduzeli. Prema priči njegovih kolega iz Gradskog vijeća, Vinko Brkan se često na sjednicama hvalio prebrzom vožnjom autocestom, bježanjem od policajaca i “bijesnim” automobilom, koji ima oko 300 konjskih snaga i može “potegnuti” do 270 km/h.

Idi na 24sata

Komentari 11

  • AmonRakelić 02.11.2010.

    Cadillac Catera Black 200HP vs. Brksi cars

  • balun 26.08.2008.

    A ovako po faci čovjek bi rekao miran, fin, intelektualac, gradonačelnik... LOL koji prasac!

  • malozlo 25.08.2008.

    Glasajte za nas, u brzini je spas! Lako njemu bježati, bježala bi i ja da mogu, ali šta bi ja sa svojom Kiom Pride, pa kom bi ja jadna pobjegla, njegov auto bez problema potegne 300 na sat a moj već klopara pri 120 na sat.

Komentiraj...
Vidi sve komentare