To je to što me zanima!

Trojac u centru Zagreba napao mladića (18), teško ga ozlijedili

Maloljetnik je s dvojicom 19-godišnjaka u subotu oko 2.45 sati napao mladića u Kačićevoj ulici u Zagrebu. Kako se doznaje, u tučnjavi su mu slomili nos.
Vidi originalni članak

Mladića (18) u subotu rano ujutro pretukli su i teško ozlijedili maloljetnik i njegova dvojica 19-godišnjih prijatelja ispred Team Cluba u Kačićevoj ulici u Zagrebu. Napadnutom mladiću liječničku pomoć pružili su na KBC-u Zagreb. Kako se doznaje, napadači su mu u tučnjavi slomili nos. 

Maloljetnika policija sumnjiči za nanošenje teških ozljeda i sudjelovanje u tučnjavi, za što sumnjiče i 19-godišnjake. Protiv njih je policija i podnijela kaznene prijave.

Idi na 24sata

Komentari 37

  • Korisnik13_1 23.06.2014.

    Ovo vam je istinita priča: "Četverac" je napao njih dvojicu (jedan od 19 i drugi maloljetnik) i ta dvojica (u samoobrani) su istukli napadače od kojih je jedan završio u bolnici. Samo čekam dan da netko opali brutalnu tužbu protiv vaših novinara 24sata.

  • 23.06.2014.

    prejadno, a svaki dan se desava isto ispred svakog kluba, ja ne znam sta nasa gospoda policajci rade petkom i subotom navecer, valjda hvataju klinca sa jointom iza skole...

  • korisnicko ime je zauzeto 23.06.2014.

    texas... divlji zapad....

Komentiraj...
Vidi sve komentare