To je to što me zanima!

Trojac ukrao dva Land Rovera i BMW, kod jednog su pronašli još i 28,5 kilograma marihuane

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv trojice je podneseno posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, s time da je 49-godišnjak predan pritvorskom nadzorniku, dok se za dvojicom traga
Vidi originalni članak

Zagrebačka policija prijavila je trojicu muškaraca starosti 41, 44 i 49 godina za krađe dva land rovera i jednog BMW, dok je kod potonjeg tijekom kriminalističkog istraživanja pronađeno 28,5 kilograma marihuane namijenjene preprodaji.

Policija sumnja da su 41-godišnjak i 49-godišnjak krajem 2020. godine iz podzemne garaže u Bužanovoj ulici ukrali BMW u vlasništvu 32-godišnjakinje na kojeg su montirali nepripadajuće švicarske registarske oznake. Ukradeni BMW je pronađen dva dana kasnije prilikom granične kontrole u Županji te je vraćen vlasnici, dodala je policija.

STRAVA U CHICAGU Ubila sina (12): Mislila je da joj je ukrao memorijsku karticu, a ona je bila u njezinom autu

Daljnjim kriminalističkim istraživanjem je potvrđena sumnja da je 41-godišnjak, s još jednim nepoznatim pomagačem, u srpnju 2019. u Bezdanskoj ulici ukrao land rover s kojim su se potom dali u bijeg.  

Uz to, potvrđena je sumnja da su 41-godišnjak i 44-godišnjak ukrali početkom rujna u Reljkovićevoj ulici land rover varaždinskih oznaka u vlasništvu 58-godišnjaka. Oba land rovera pronađena su na području Zagreba nekoliko dana nakon otuđenja, nadodala je policija.

IZREZAO JU NOŽEM Više od godinu dana prisiljavao djevojku da krade za njega pa ju na kraju pokušao i ubiti

Policajci su tijekom kriminalističkog istraživanja, temeljem naloga zagrebačkog Županijskog suda, pretražili stan 49-godišnjaka u Novom Zagrebu u kojem su pronašli 28,5 kilograma marihuane pakirane u 28 paketa.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja protiv trojice je podneseno posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu, s time da je 49-godišnjak predan pritvorskom nadzorniku, dok se za 41-godišnjakom i 44-godišnjakom intenzivno traga.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • 15.09.2021.

    To Zagrebe Dokazite Splicanim da je Zagreb glavni grad drzave

Komentiraj...
Vidi sve komentare