To je to što me zanima!

Trojcu koji je prijavio Jambo odredili jednomjesečni pritvor

Sudac istrage Zdenko Posavec istražni zatvor je odredio na prijedlog USKOK-a, zbog opasnosti utjecaja na svjedoke i ponavljanja nedjela za koja ih se tereti
Vidi originalni članak

U srijedu navečer na zagrebačkom županijskom sudu određen je jednomjesečni istražni zatvor za čelnika HSP-a iz Metkovića Ivicu Volarevića, njegovog stranačkog kolegu Ivicu Kaznačića te metkovskog bilježnika Vladu Nikolića, koji su uhićeni u utorak.

Sudac istrage Zdenko Posavec istražni zatvor je odredio na prijedlog USKOK-a, zbog opasnosti utjecaja na svjedoke i ponavljanja nedjela za koja ih se tereti, javlja HRT.

Na stranicama USKOK-a objavljeno je kako je odluka o provođenju istrage protiv uhićenog trojca donesena zbog sumnji da su se od proljeća 2006. godine do listopada 2012. udružili zbog počinjenja kaznenih djela, primanja i davanja mita, poticanja na zlouporabu položaja i ovlasti, krivotvorenja isprave te prijevare. 

Osim njih istraga se provodi i protiv još jednog osumnjičenika koji je na slobodi.

Podsjetimo, trojac je uhićen u zajedničkoj akciji policije i USKOK-a koja je pokrenuta po prijavi gradonačelnika Metkovića, Stipe Gabrića Jambe. Gradonačelnik ih je navodno prijavio jer su Volarević i Kaznačić kod bilježnika Nikolića ovjerili lažne novčane pozajmice od gradonačelnika Gabrića.  


Idi na 24sata

Komentari 10

  • deba KING 08.11.2012.

    4 lopate istog đubriva

  • konjina 25.10.2012.

    e moj jambo ne znam gdje su završile krivične prijave iz morha za floriol ulje

  • Aranka 25.10.2012.

    Ma svi oni imaju putra na glavi...i svi pušu u isti rog...

Komentiraj...
Vidi sve komentare