To je to što me zanima!

Troje je ranjenih u pucnjavi na Floridi, napadača ubila policija

Napadač je počeo pucati u noći na četvrtak nešto iza ponoći po lokalnom vremenu u knjižnici na studentskom kampusu u Tallahasseeju. Jedna žrtva je kritično
Vidi originalni članak

U pucnjavi na državnom sveučilištu na Floridi napadač je ranio troje ljudi , a njega je kasnije ubila policija nakon što se nije htio predati. Jedna žrtva je u kritičnom stanju .

Napadač je počeo pucati u noći na četvrtak nešto iza ponoći po lokalnom vremenu u knjižnici na studentskom kampusu u Tallahasseeju.

Nakon pucnjave, fakultetska služba studentima je poslala poruku i upozorila ih da se na kampusu ''odvija opasna situacija'' te da se drže podalje od prozora. Knjižnica je kraće vrijeme bila blokirana, a kampus ispražnjen.

Motivi pucnjave za sada nisu poznati, javlja CNN .

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Jeronim Beethoven 20.11.2014.

    Kakva mi je to demokracija. Ubiju napadača samo tako zato što se nije htio predati. Gdje su im pregovarači da ga pokušaju nagovoriti da se preda? Samo nama znaju soliti pamet, a kod njih odmah dum dum.

  • kameni011 20.11.2014.

    Tako se to radi. Hoces pucati po drugima? Dobijes metak i gotovo i taj metak je drzavi trosak 3kn. Ovdje kod nas bi policajac prosao detaljnu istragu mozda i ostao bez posla zbog nepotrebnog ubojstva. A ako ga ne bi ubili sudilo bi mu se 2 god sa ne znam ni ja kolko sudskit troskova bio bi proglasen neuracunjivim i dobio bi simbolicnu godinu dvije.

  • fabijus veliki 20.11.2014.

    zašto se tako šta događa samo u americi??? pa oni žive bolje od cijelog svijeta, žive američki san a tako se ponašaju!! nešto tamo debelo smrdi...

Komentiraj...
Vidi sve komentare