To je to što me zanima!

Česi autom izletjeli s autoceste kod Jakovlja, ozlijeđeno 5 ljudi

Petero ljudi, od kojih troje djece, ozlijeđeno je oko pet sati u slijetanju osobnog auta na autocesti A2 Zagreb-Macelj, kod mjesta Jakovlje. Obitelj je putovala na odmor
Vidi originalni članak

Dvije djevojčice stare 14 i 17 godina i njihovi roditelji, teško su se ozlijedili u četvrtak oko 5 sati nakon što su autom sletjeli s autoceste A2 Zagreb-Macelj, kod mjesta Jakovlje. Najmlađe dijete (9) se lakše ozlijedilo. Policija je potvrdila da se radi o Česima koji su vjerojatno putovali u Hrvatsku na odmor. Vozačica (41) odjednom je skrenula s ceste i zabila se u metalnu ogradu. Auto je završio u odvodnom kanalu. Čehinju su zajedno sa suprugom i dvoje djece odveli u bolnicu Sveti Duh, dok su treće dijete prebacili u Klaićevu bolnicu.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • pjaser 232 24.06.2011.

    svaka čast svima, ali u proteklih nekoliko godina, dokazano je da su česi na cesti potencijalna opasnost za sebe i sve ostale učesnike u prometu, kud nemaju pojma o vožnji, nemaju kondicije, tu su i bezobrazni do krajnjih granica, za njih bi trebalo ulaskom u rh naplačivati dodatnu policu osiguranja i organizirati ih u kolone od po 50-100 automobila i uz policijsku pratnju prebaciti do odredišta.

  • Njonjo i Anemični 23.06.2011.

    mora vam biti jasno da ljudi putuju tko zna iz češke iz kojeg mjesta i umor ih svladao pa prema tome nelupetajte česi,ovi,oni, itd... kada te umor svlada nažalost ovo je rezultat !

  • figo10 23.06.2011.

    nemoguce da je ondje iko prezivio vidio sam vlastitim ocima... auto puklo na 2 dijela!

Komentiraj...
Vidi sve komentare