To je to što me zanima!

Prometna nesreća u blizini Garešnice: Automobil se od siline udarca prevrnuo na bok

Vozačica (23) automobila bjelovarskih registracijskih oznaka upravljala je vozilom ne pridržavajući se potrebnog razmaka između svojeg i vozila koje je naišlo iz drugog smjera zbog čega je došlo do sudara
Vidi originalni članak

U ponedjeljak poslijepodne, u blizini Garešnice, sudarila su se dva automobila . Kako nam je potvrdila PU bjelovarsko-bilogorska, do nesreće je došlo oko 18 sati na nenaseljenom dijelu ceste između mjesta Zdenčac i Palešnik.

TINEJDŽERICA U BOLNICI Nesreća u Zaboku: Naletio na 16-godišnjakinju na pješačkom prijelazu, ima teške ozljede

Vozačica (23) automobila bjelovarskih registracijskih oznaka upravljala je vozilom ne pridržavajući se potrebnog razmaka između svojeg i vozila koje je naišlo iz drugog smjera tijekom mimoilaženja, zbog čega je došlo do sudara. Vozilo sisačkih registracijskih oznaka kojim je upravljao 52-godišnjak se od siline udara okrenulo na bok. S njime se u automobilu nalazila 49-godišnja suvozačica.

VIDEO: KAOS U KOPRIVNICI Prevrnula se prikolica kamiona s gajbama piva: 'Sve se rasulo'

Svi su prevezeni u Opću bolnicu Bjelovar na pružanje medicinske pomoći, gdje je ustanovljeno kako nema ozlijeđenih te su otpušteni iz bolnice.

Dionica ceste bila je zatvorena za promet od 18.20 do 20.15 radi obavljanja očevida.

Idi na 24sata

Komentari 6

  • Turboslav 22.06.2023.

    Ma nije istina da nema povredjenih to su mi prijatelji gospodin je u sisačkoj bolnici pukla mu prsna kost i natucen sav a prijateljica sva u masnicama jedva hoda auto im totalna sreta i bili oba vezani. Vozačica navodno ih je udarila iz suprotnog smjera

  • PetarLu17 20.06.2023.

    Ta vozačica je polagala vozački sa Romima na romskoj autoškoli.,

  • Smik 20.06.2023.

    Odlična pozicija za popraviti auspuh.

Komentiraj...
Vidi sve komentare