To je to što me zanima!

Trojica građevinskih radnika iz strojeva ukrali preko 4.000 litara goriva: Šteta 7.000 eura

Protiv prve dvojice podnesena je kaznena prijava zbog krađe, dok protiv 34-godišnjaka vlasnik može podnijeti privatnu tužbu s obzirom na manji iznos štete
Vidi originalni članak

Trojica građevinskih radnika osumnjičena su da su u više navrata ukrali više od 4000 litara goriva iz strojeva te alate i materijale građevinske tvrtke iz Knina u kojoj su zaposleni, a kojoj su ukupno nanijeli štetu od oko 7000 eura.

KRIŽEVAČKO PODRUČJE Direktor (33) oštetio tvrtku za više od milijun eura, sebi osigurao materijalnu korist

Šibensko-kninska policija priopćila je u srijedu kako 27-godišnjaka, 34-godišnjaka i 41-godišnjaka tereti da su u zadnje tri godine iz građevinskih strojeva u vlasništvu tvrtke više puta krali gorivo te različite građevinske alate i materijale iz skladišta.

POLICIJA OGRADILA PODRUČJE Oružani sukob u Zagrebu: Jedan muškarac ranjen, drugi uhićen

Istragom je utvrđeno da je 41-godišnjak ukrao 4040 litara goriva u vrijednosti od 6665 eura, kao i građevinski materijal koji je djelomično i pronađen te vraćen vlasniku.

Oko 75 litara goriva i 10 litara motornog ulja vrijednih oko 200 eura ukrao je 27-godišnjak, a 34-godišnjak oko 20 litara goriva vrijednog oko 30 eura.

'BILA NAM JE ČAST!' Istarska policija mu je ispunila želju: Luka ima Down sindrom i na jedan dan je postao policajac

Protiv prve dvojice podnesena je kaznena prijava zbog krađe, dok protiv 34-godišnjaka vlasnik može podnijeti privatnu tužbu s obzirom na manji iznos štete.

 

 

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare