To je to što me zanima!

Trojica iz zlatarnice ukrala nakit, u bijegu ranili muškarca

Međugorje: Prema svjedocima, ispred zlatarnice bilo je puno ljudi, kako onih koji su slavili uspjeh Hrvatske, ali i turista. Prilikom pljačke i pucnjave drugih ozlijeđenih nije bilo
Vidi originalni članak

Dok su se domaćini sa svojim gostima Talijanima proslavljali bod nakon utakmice s Hrvatskom, u Međugorju je oko 22 sata opljačkana zlatarnica Tony Gold-Oro uz uporabu vatrenog oružja. Trojica maskiranih pljačkaša upali su u zlatarnicu te otuđili nakit. Prilikom izlaska iz zlatarnice 51-godišnji vlasnik susjednog objekta pokušao je spriječiti pljačkaše u otuđivanju plijena, pa su pljačkaši zapucali i ranili ga.

Prema svjedocima na Glavnoj ulici ispred zlatarnice bilo je puno ljudi, kako onih koji su proslavljali uspjeh reprezentacije Hrvatske, tako i turista. Na sreću, prilikom pljačke i pucnjave drugih ozlijeđenih nije bilo. Neslužbeno se doznaje da će se u istragu uključiti i federalni MUP.

Nedavno nas je jedan ranije opljačkani zlatar u BiH upozorio kako će se uskoro događati pljačke zlata na području Hercegovine i već ih je bilo nekoliko.

- Policija mi je javila da nosim zlato kući iz radnje, pratili su tu skupinu i znali su da će doći u Hercegovinu, ali nisu znali gdje - objasnio nam je tada već jednom opljačkani zlatar.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • beaist 15.06.2012.

    kako doslo,tak i oslo.

  • Tiranosaurus 15.06.2012.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 2 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je teža opomena. Trenutno imate 0 lakih opomena i 1 težu opomenu u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare