To je to što me zanima!

Trojica napala policajca, spasili ga supruga i susjed

Sesvete: Pijani mladići su se na ulici zabavljali stiskanjem gasa u automobilu. Kad ih je policajac zamolio da prestanu, sva trojica su ga napala
Vidi originalni članak

Mario Č. (26), Ivan T. (23) i Mario D. (21) zabavljali su se u noći na ponedjeljak u noćnom klubu Jaguar u Sesvetama i tamo popili veću količinu alkohola. Nakon što su oko ponoći izašli iz kluba, sjeli su u auto u Ulici Stjepana Mikuša te se nastavili zabavljati stiskanjem gasa. Tad je iz svoje kuće izašao policajac (29) koji je bio izvan službe te legitimirao trojac i zamolio ih da prestanu s bukom. Jedan od mladića ga je izvrijeđao te je policajac ušao u kuću i mobitelom pozvao kolege u pomoć. No, nakon što je ponovno izašao iz kuće, trojac ga je napao te ga izudarali rukama i nogama. Policajcu su pomogli supruga i susjed (36), na što su napadači počeli bježati. Jednog je policajac uz pomoć susjeda uspio uhvatiti te ga je priveo u policijsku postaju na ispitivanje. Drugu dvojicu naknadno su našli i priveli ih. Trojac će dobiti prekršajnu prijavu, a policajac je prevezen u KB Dubrava, gdje je utvrđeno da je lakše ozlijeđen.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • vidakeep 27.10.2008.

    ehh..treba njih poslati u zatvor pa neka tamo onda izazivaju tučnjave..baš me živo zanima dali bi i tamo deblji kraj izvukli..

Komentiraj...
Vidi sve komentare