To je to što me zanima!

Trojica pijanih mladića zatukla beskućnika i živog ga zapalili

Trojica napadača, S. S. (22), S. M. (19) i M. G. (29) cijelu su noć pili u napuštenoj kući. Ujutro su beskućnika Vehida Delića tukli, a potom su zapalili kuću i pobjegli
Vidi originalni članak

Iznimno okrutno ubojstvo zbilo se u četvrtak u Gračanici, gradu na sjeveroistoku Bosne i Hercegovine. Trojica mladića zatukla su beskućnika Vehida Delića i ostavili ga da izgori u kući u centru grada koju su zapalili, prenosi Dnevni avaz.

Trojica napadača, S. S. (22) i S. M. (19) iz Gračanice te M. G. (29) iz Doboj-Istoka, koji su otprije poznati policiji, cijelu su noć pili u napuštenoj kući. Ujutro su Delića tukli tupim predmetima, a potom su zapalili kuću i pobjegli. Požar je lokaliziran i ubrzo ugašen, a u jednoj od prostorija pronađeno je tijelo.

Sva trojica ubrzo su uhićena i terete se za ubojstvo.

Susjedi kažu da je ova napuštena kuća mjesecima bila mjesto okupljanja osoba poznatih policiji koji su u kući pili, svađali se i uznemiravali susjede. Često su ih prijavljivali policiji, no bez uspjeha.

Idi na 24sata

Komentari 25

  • Anyone 18.08.2014.

    Nedostatak odgoja, nikakve moralne ili socijalne vrijednosti. Svijetu treba čiščenje.

  • rain9 16.08.2014.

    opet cu ponovit da tako sto nije humano i da ih se treba najstroze kazniti.

  • rain9 16.08.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

Komentiraj...
Vidi sve komentare