To je to što me zanima!

Trojica poginula u prevrtanju automobila kod Nove Gradiške

Petorica makedonskih državljana na radu u Sloveniji putovali su u Strugu kroz Hrvatsku. Vozač (40) Toyote Avensis izgubio je kontrolu nad vozilom
Vidi originalni članak

Petorica makedonskih državljana na radu u Sloveniji putovali su na pogreb u Strugu kroz Hrvatsku. Vozač (40) Toyote Avensis u subotu oko 4.30 sati nakon što je prošao odmorište u Starom Petrovom Selu izgubio je kontrolu nad vozilom, udario je u srednju zaštitnu ogradu, odbio se i sletio na južnu stranu autoceste. 

Pri slijetanju automobil se prevrnuo nekoliko puta tako da su svi putnici, uključujući i vozača, ispali iz njega. Trojica muškaraca koja su sjedila na stražnjem sjedalu stara 31, 36 i 48 godina, svi državljani Makedonije, na poginuli su na mjestu nesreće. Lakše je ozlijeđen suvozač 26-godišnji muškarac dok je vozač koji ima hrvatsko državljanstvo zadobio ozljede opasne za život. Liječnici slavonskobrodske bolnice bore se za njegov život. 

Tragovi slijetanje vidljivi su na travi nekoliko desetaka metara dalje od mjesta gdje je automobil završio, a završio je u ogradio autoceste. Stvari i dijelovi automobila su rasuti svugdje okolo. U vrijeme nesreće počelo je svitati i cesta je bila suha. Što je bio uzrok slijetanju utvrdit će se naknadno, za sada se ne isključuje i umor i san vozača. Očevid ove strašne nesreće zajedno s prometnom policijom PU Brodsko-posavskom obavio je istražni sudac Županijskog suda Stjepan Franić. 

Idi na 24sata

Komentari 43

  • Ringe 29.05.2011.

    Evo sad stigo od Bolnice iz Slavonski Brod. A sto se tice o vozacom, on je od zagreba poceo vozit pricao je Suvoznik

  • hrcamd 29.05.2011.

    Kad smo već kod stranaca,da li vi jurite u stranim državama kada ste negdje na putu,eto tako su i oni prošli kao ostatak stranaca jer misle da znaju cestu a kamoli još ako su bili pospani. 1.pravilo kaže,za vrijeme dugoga puta suvozač je taj koji mora voditi brigu o prometu ista stvar ko i za pilote jer vozač odluta mislima nakon duge vožnje.

  • mimi 6 28.05.2011.

    jedan od ovih koji je pogini bijo mi je prijatelj.....i jako mi je teško....al vozač več kad je prošo tamo mogo je makar malo da se odmori bar par min.to se onda nebi desilo.....rip

Komentiraj...
Vidi sve komentare