To je to što me zanima!

Trojica uhićenih su pretukli Rađenovića za 3000 eura

Direktor Zagrebačkih cesta je navodno već bio u policiji na pepoznavanju i identificirao jednog od napadača. Još se ne zna tko je napad naručio
Vidi originalni članak

Policija je uhitila napadače koji su prije točno dva mjeseca u Zagrebu bjezbolskim palicama pretukli bivšeg direktora Zagrebačkih cesta Igora Rađenovića. Dvojicu napadača priveli su u Zagrebu, a u srijedu je priveden i treći napadač, muškarac iz Vukovara. Policija sumnja kako je upravo Vukovarac imao posredničku ulogu između napadača i naručitelja. Za naručiteljem, međutim, i dalje tragaju. Prema neslužbenim informacijama, trojica muškaraca su za premlaćivanje Rađenovića palicom dobili tri tisuće eura. Rađenović je, piše jedan dnevni list, već bio u policiji na prepoznavanju i navodno identificirao jednog od napadača, i to onog koji ga je poprskao suzavcem. Ovaj se nakon prepoznavanja navodno slomio i sve priznao. Uslijedilo je navodno i priznanje drugog napadača koji je Rađenovića napao palicom. U policiji su rekli kako ne znaju tko je naručitelj, nego da su sve dogovarali preko trećeg muškarca iz Vukovara. Rađenović je čestitao policiji te izrazio nadu da će riješiti i ostale slučajeve brutalnih napada. Policija za sada još ne želi otkrivati detalje istrage. Rađenovića su u svibnju ove godine napadači dočekali pred stanom. Jedan ga je pošpricao suzavcem, a drugi napao palicom. Nakon toga su pobjegli, a Rađenović je lakše ozlijeđen.
Načelnik ureda Ravnateljstva policije Dubravko Novak izjavio je u Dnevniku Hrvatske televizije kako policija u ovom trenutku provodi intenzivnu kriminalističku obradbu.
- U javnost ne možemo izlaziti ni s kakvim podacima - rekao je i dodao kako će nakon završetka kriminalističke obrade javnost o svemu biti obaviještena.

Idi na 24sata

Komentari 3

  • tekstis 17.07.2008.

    Jedan ga je pošpricao suzavcem a drugi namlatio palicom za Baseball a on lakše ozlijeđen. Ovo je gore od onog: \"Mirko pazi metak\", \"Hvala ti Slavko spasio si mi život\". Dajte pošaljite tog Rađenovića nek ide tamo gdje mu se prezime kao i njegova priča uklapa u okolinu a to sigurno nije Hrvatska.

  • user_26140 17.07.2008.

    sam si je naručio,več na sljedečim izborima če se kandidirati za gradonačelnika,,,do prije mjesec dana nitko nije ni znao za njega ,a sad je svaki dan u novinama,,,hm Rađenovič,pravo hrvatsko prezime.

  • zlundralo 16.07.2008.

    baš me zanima dali će saznati tko je to naručio,ali vjerovatno će to zataškati kao i sve krupne ribe tako ce i ovo proći....

Komentiraj...
Vidi sve komentare