To je to što me zanima!

Trojici 'skinsa' pet godina zbog premlaćivanja Roma

Zagrebački skinheadsi su na Glavnom kolodvoru u Zagrebu početkom godine pretukli Roma (17) i lakše ga ozlijedili. Krivi su za zločin iz mržnje
Vidi originalni članak

Na Općinskom kaznenom sudu u Zagrebu osudili su skinheadse Marijana Kulijera (27) i Mehu Alagića (21) na dvije, a Tomislava Ruklića (22) na godinu dana zatvora zbog zločina iz mržnje. Oni su na zagrebačkom Glavnom kolodvoru početkom godine pretukli Roma (17) i lakše ga ozlijedili.

Idi na 24sata

Komentari 14

  • kalimeroNa2 12.05.2009.

    Martinmg42.... Da, dok skinsi prolaze zemlja se trese... Ne drzim pognutu glavu nego gledam na drugu stranu i imam zacepljen nos, jer smrdi a vidik je zaq***c... A cisto tebi za informaciju, derane, i tebe cemo usoro u crnoj kronici gedat, gdje je vama skinovi ionako mjesto po defaultu. Daj se s sredi i nabavi 20 dkg mozga pa nece bit tako glupih komentara. U protivnom, odi skupa sa Thompsonom pjevat borbene Glavasu u Herceg bosnu.

  • martinmg42 11.05.2009.

    sad vi tu face neke preko interneta govorite,a dok skinsi prolaze svi imate pognute glave!

  • kozaribokZG 11.05.2009.

    OVA DRŽAVA JE PREJADNA,SMRDLJIVI ROM TI NA ULICI HEBE SVE PO SPISKU,NABIJEŠ GA U SVOJOJ LIJEPOJ DRŽAVI HRVATSKOJ ZA KOJU MI JE OTAC POGINUO I ONDA JOŠ DOBIJEM UVJETNU ZATO JER JE ON CIGO KOJI KRADE I PROSI,PA GA VALJDA TREBA PUSTIT DA OKOLO UDARA NORMALAN SVIJET.VRIJEME JE ZA USTANAK!!!!!!!!!!!

Komentiraj...
Vidi sve komentare