To je to što me zanima!

Trostruki ubojica planirao je put za Njemačku i svadbu s drugom

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Sulejmanović je, utvrdili su istražitelji, prvo ubio nevjenčanu suprugu te sve snimao i emitirao uživo na društvenim mrežama, detalji krvavog pohoda cure iz dana u dan
Vidi originalni članak

Tjedan dana je prošlo od krvavog pokolja u Gradačacu u kojem je pomahnitali Nermin Sulejmanović ubio nevjenčanu suprugu Nizamu Hećimović, turske državljane oca i sina Đengiza i Denisa Ondera, a ranio je Đengizovu suprugu, Harisu Onder, policajca Huseina Kotorića i Nedima Pamukovića.

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Kako doznaje Avaz.ba trostruki ubojica Nermin Sulejmanović planirao je u srijedu vjenčanje sa drugom ženom, kao i odlazak u Njemačku  kako bi tamo otvorio teretanu.

PREBACUJU ODGOVORNOST U BIH Stanovnici Gradačca potreseni: 'Sigurna kuća? Pa postoji samo jedna, a svi joj znaju lokaciju'

Podsjetimo, Sulejmanović je, utvrdili su istražitelji, prvo ubio nevjenčanu suprugu te sve snimao i emitirao uživo na društvenim mrežama. Bježeći s mjesta zločina, naišao je na dva muškarca, oca i sina, koje je također ubio, kako je to sam potvrdio nešto kasnije u jednoj od brojnih objava na društvenoj mreži koje je neprekidno postavljao dok je bježao. Na kraju je presudio sebi.

 

Idi na 24sata

Komentari 36

  • Unkonown_user 18.08.2023.

    Uh....puno detalja ste nam otkrili, uvod i kraj smo procitali vec x puta i cak jednu novu recenicu.

  • ZlatkoHH 18.08.2023.

    Dajte dosta više i tome. Dosadni ste.

  • humels 18.08.2023.

    Mislim ovo je strašno, sedam dana pet naslova o ubojstvu u drugoj državi,ovo je ogavnio,nema veze s vezom.

Komentiraj...
Vidi sve komentare