To je to što me zanima!

'Trovač' iz Siska je omamio, zatočio i podvodio djevojku?

Sisak: Policija sumnja da je Dragomir Pavlović (36) djevojku zatočio u svom stanu. Omamio ju je i ukrao joj mobitel i sat. Pobjegla mu je kroz prozor nakon dva dana
Vidi originalni članak

Policija u Sisku otkrila je novu žrtvu 'sisačkog trovača' Dragomira Pavlovića (36). On je, sumnja se, u stanu u Rimskoj ulici u Sisku držao zatočenu djevojku (19).

 - Osnovano se sumnja da je 36-godišnjak oštećenu djevojku krajem svibnja ove godine zaustavio na ulici u Sisku te joj prijetio i na silu je odveo u svoj stan iz kojega je nije puštao dva dana - kažu u policiji. Dodaju da je djevojka ipak iskoristila pogodan trenutak i uspjela pobjeći kroz prozor. U policiji kažu da ju je i opljačkao dok ju je držao zatočenu. U kavu joj je ubacio omamljujuće sredstvo, a potom ukrao mobitel i ručni sat vrijedan 1.200 kuna.

Sumnjaju da je krajem lipnja prošle godine nazvao istu djevojku telefonom te je uz prijetnju smrću prisilio da dođe u sisački ugostiteljski objekt gdje ju je predstavio nepoznatom muškarcu i rekao da mu uz naknadu od 900 kuna mora pružiti seksualne usluge. Djevojka je s nepoznatim otišla u hotelsku sobu i dobila 900 kuna te se otrgnula i pobjegla. U strahu od Pavlovića, došla je u njegov stan i dala mu sav novac.

Par otrovao ženu i profesora?

Policija je u rujnu uhitila Gordanu Laktašić (31) i Dragomira Pavlovića (36) jer sumnjaju da su otrovali Jadranku Podgoršek (46). Navodno su otrovali i profesora tjelesnog Damira Zaimovića (62) iz sisačke Ekonomske škole. Njegovo su tijelo ekshumirali i slučaj istražuju. Dok je za  trovanje Jadranke Podgoršek bilo motiva, bračni joj je par uzeo bankovnu karticu i potrošio 12 tisuća kuna, motiv navodnog trovanja profesora Zaimovića zasad nije utvrđen.

Idi na 24sata

Komentari 0

Komentiraj...
Vidi sve komentare