To je to što me zanima!

Trovačica Behara: Sve vas starce treba ubiti, zaklati!

Behara Pijanović (47) obilazila je R. C. (81) od 11 do 23 sata sve dok se nije uvjerila da više ne diše. Zatim se sama prijavila policiji i sve priznala
Vidi originalni članak

Behara Pijanović (47), Riječanka koja je u petak hladnokrvno otrovala teško pokretnog susjeda Ratka Crljenicu (81) podvalivši mu veću količinu tableta u hranu, u subotu je privedena istražnoj sutkinji. Nakon izlaska iz policijskog automobila novinarima je spremno pozirala i smijala se. Djelovala je hladno i bezosjećajno. Pred sutkinjom je priznala ubojstvo ponovivši iskaz koji je te iste noći bez imalo osjećaja krivnje ispričala riječkoj policiji. O motivima ubojstva nije htjela govoriti. Dan nakon ubojstva u Vodovodnoj 8, gdje je otrovala susjeda, muk i tišina.
- Behara je u ulici i u zgradi oduvijek pravila probleme. Bilo je neugodnih situacija, vrijeđala me. U zgradu je znala dovoditi Rome. Jednom su prilikom provalili u jedan stan i nisu htjeli izaći dok ih policija nije izbacila - prisjetio se predstavnik stanara Zdravko Kovačić.
- Ona je zlo, najgora osoba u ulici. Uvijek je vikala da nas starce treba ubiti, zaklati - dodao je susjed Ljubomir Kočka. Pokojni Ratko bio je umirovljeni pravosudni policajac. Bio je strog, agresivan i grub. Imao je dvoje djece, sina i kćer. Njegova je obitelj dobrostojeća.

Idi na 24sata

Komentari 20

  • AnaSipic 30.01.2013.

    ništa nije onako kako se na prvi pogled čini! budale slijepe. treba zagrebati duboko, što većina kratkovidnih homo sapiensa ne može, duboko i plitko su oprečni pojmovi.. kad sam ju prvi put vidjela, isto sam pomislila luda baba, sve zajebava, a onda sam se okrenula da vidim oči - nije luda, a kad sam s njom popričala, vidjela sam da je GENIJALKA. ne sudite na mah - loše je to, ne vodi ka dobrom.. nikada.. skandalozna jest, pa genijalac uvijek odskače, al nitko nije zapazio da dok je u sudnici slala puse njena djeca, ne "nejač", već ljudi koji žive svoj život, su joj slali puse i vikali mama volimo te.. to nitko nije pročitao..znači žena je odgojila dvoje djece koje ju vole iako je ubila -EUTANAZIRALA!! JER JE SAM TRAŽIO.. ŽIVIO JE NEDOSTOJNIM ŽIVOTOM, BAR MOŽE UMRIJETI DOSTOJANSTVENO. SLIJEPCI. NE PROSUĐUJTE. VIDJET ĆETE. dobronamjerno i ljutito kažem.

  • Jasnna 25.08.2008.

    mora da je stari bio tako dobar fin i pristojan čim su se njegova djeca tako za njega brinula. jer ko sa starim ljudima nije radio i ne zna kakvi su vragovi ponekad. ali nitko ne zaslužuje smrt zato što je naporan i bezobrazan....

  • petruss 25.08.2008.

    prokleta luda i nenormalna baba!! Ona se još i sprda! Nema za nju primjerene kazne. Ta ide u ludaru na račun poreznih obveznika!

Komentiraj...
Vidi sve komentare