To je to što me zanima!

Trudna Lana (18) izletjela kroz prozor auta i poginula

Posavski Bregi: Lana je na mjestu preminula nakon što je auto udario u stup. Bila je u četvrtom mjesecu trudnoće. U autu je bilo i dijete (9)
Vidi originalni članak

Čula sam glasno brujanje auta, a nekoliko sekundi poslije odjeknuo je strašan prasak, rekla je Blaženka Falatov, svjedokinja teške nesreće u subotu oko 16 sati u Posavskim Bregima kraj Ivanić Grada. Vozeći se Savskom ulicom, vozač nije prilagodio brzinu zavoju, pa je prešao u suprotni trak i udario u stup. Iz auta je van, kroz vjetrobransko staklo, izletjela Lana (18) , koja je na mjestu preminula. Bila je u četvrtom mjesecu trudnoće. U autu je bilo i devetogodišnje dijete, koje je, navodno, prošlo sa lakšim ozljedama. Njega su, kako kažu očevici, odvezli njegovi rođaci prije dolaska Hitne.
- Vidjela sam je kako nepomično leži na cesti. Pored nje je stajao muškarac koji je vikao i zapomagao - rekla je Blaženka. Kako saznajemo, Lana je iz Sarajeva, sa svojim mužem, došla u četverodnevni posjet rođacima. U Breški Jalšavac, u blizini Ivanića, došli su kupiti kukuruz, ispričali su očevici.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • bigmama3 25.09.2007.

    Pa još je bio i pijan,to je ono najgore i ubio 2 života odjednom

  • lobotomix 23.09.2007.

    neki ljudi nakon svih upozorenja i nesreća i dalje misle da su neranjivi i najbolji vozači na svijetu. puna su groblja najboljih vozača, nažalost i njihovih žrtava. a policija samo kažnjava prebrzu vožnju i to na određenim punktovima. gdje su policajci po gradovima? jel se itko sjeća prometnog policajca?

  • promet 23.09.2007.

    Tužno i žalosno

Komentiraj...
Vidi sve komentare