To je to što me zanima!

Trudnica (19) probudila se nakon tri mjeseca u komi

Katarina Oromanec će za tri mjeseca roditi sina. Ona i beba dobro se oporavljaju nakon što je ona u listopadu prošle godine pala u rupu duboku 4 m
Vidi originalni članak

Trudna Katarina Ormanec (19) je prošle godine u listopadu pala u rupu duboku četiri metra u Zadru. Sada se probudila nakon tri mjeseca u komi. Njezin zaručnik Marko Makek (27) strepio je za njen i bebin život te ju stalno posjećivao u bolnicu.
- Ne sjećam se ničega poslije pada. U snu sam čula Marka koji je govorio da je moj dečko i da me voli. Tada sam bila sretna - rekla je Katarina za Večernji list. Trudna Katarina trebala bi roditi sinčića za tri mjeseca. Dječaka će nazvati Josip po djedu svog zaručnika. Marko priča kako su Katarinu nakon nesreće nekoliko puta operirali. Ona se sada izvrsno oporavlja u bolnici u Koprivnici iz koje je par rodom. Liječnici u koprivničkoj bolnici kažu kako se Katarina jako brzo oporavila. Marko s njom sada svaki dan vježba pisati, govoriti, čitati, a u četvrtak je Katarina otputovala na rehabilitaciju u Krapinske toplice. Marko se žali jer nad Katarinom, koja je odrasla u udomiteljstvu, nije dobio skrbništvo. Privremena joj je skrbnica njezina udomiteljica.

Idi na 24sata

Komentari 12

  • marcelina 08.02.2010.

    zar nisu čuli za stvarčicu zvanu kurton???

  • marcelina 08.02.2010.

    19 god,trudna,nisu ni u braku??????????fino odgojena cura

  • ljubicasta20 05.02.2010.

    Ovo pismo putuje od Majke Božje Lurdske od 12.2.1937.godine. Pismo nemojte spaliti niti ga zadržati niti ga na bilo koji način uništiti jer ćete imati veliku nesreću u kući.Pomolite se dva puta \"Zdravo Marijo\".Za 14 dana dobit ćete vijest.Kako ste dobili ovo pismo tako ga u narednih 96 sati otpremite.Pismo putuje iz Amerike od dječaka kojem je pomogla Majka Božja Lurdska u nevolji.U roku od 24 sata dobit ćete neke ugodne vijesti ili će vas nešto obradovati u kući,ljubavi ili bilo čemu drugome.Vjerujte Majka Božja Lurdska će vam pomoći.Jedna je osoba pokidala pismo i imala je veliku nesreću.Ovo pismo će vam donijeti sreću u kuću,a ako pravilno postupite,sreća je vaša. Hvaljen Isus i Marija! Nek Vas sreća prati.Pismo pošaljite onima kojima želite sreću.Boga volite-Bog Vas voli.S ljubavlju je sve moguće.Original pisma je u Novoj Engleskoj.Već je 9 puta obišlo svijet,a sad je sreća poslana Vama.Postat ćete nenadano sretni 4 dana nakon što dobijete ovo pismo samo ga morate poslati dalje.Ovo pismo nije šala.Pošaljite 20 kopija ljudima za koje mislite da im je potrebna sreća.Lanac potječe iz Venezuele,a napisao ga je Sual Antony porijeklom iz Južne Afrike.Ovo pismo mora obići svijet pa ga pošaljite prijateljima i znancima.Nakon nekoliko dana doživit ćete nešto ugodno i lijepo čak i ako ste praznovjerni.Constantine Diaz dobio je ovo pismo 1953.godine i rekao da njegova sekretarica napravi 20 kopija i pošalje.Nekoliko dana kasnije pobijedio je na lutriji.Carlo Dodit dobio je pismo i zaboravio da ga treba poslati u roku 96 sati i dobio je otkaz.Nakon što je pravilno pročitao pismo,napravio je 20 kopija i poslao ih.Nekoliko dana poslije dobijo je još bolji posao.Jedan oficir dobio je 17.000,00 $.Misli pozitivno,nemoj slati novac,nemoj zaboraviti pismo,prednost je uopće dobiti ga.Ovo pismo poslao je netko tko ti želi sreću.

Komentiraj...
Vidi sve komentare