To je to što me zanima!

Trudnica poginula na reliju trebala je roditi u ponedjeljak

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Poginula je kada je vozač Peugota izgubio kontrolu u zavoju i zaletio se u skupinu gledatelja. Na odlazak na reli nagovorio ju je partner, veliki ljubitelj utrka automobila
Vidi originalni članak

Ženi u visokom stupnju trudnoće, koja je stradala na reliju u Španjolskoj, termin za porod bio je u ponedjeljak . Ana Cayazzo i njen partner Miguel Caridad na mjestu su poginuli kada se trkaći automobil zaletio u gledatelje.

POGLEDAJTE VIDEO: Ostaci stravične nesreće

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Iako je za Anu dva dana prije poroda preporučljivo bilo jedino mirovanje, vjeruje se kako ju je na odlazak na reli, koji se održavao nedaleko njihove kuće, nagovorio Miguel, veliki obožavatelj utrka automobila , piše Daily Mail .

Tragediju je izazvao vozač Peugeota Sergio Tabeayo Sande koji je u zavoju izgubio kontrolu nad automobilom i pri punoj se brzini zaletio u skupinu od dvadesetak gledatelja.

U nesreći su poginule četiri žene, dva muškarca i jedno osmogodišnje dijete . Osim Ane, među poginulima je i još jedna trudnica. Ozlijeđeno je 16 ljudi od kojih je nekoliko u teškom stanju. Među njima ima i djece.

Svi stradali u nesreći navodno su bilu upozoreni na opasnosti i zamoljeni da se maknu s ruba nezaštićenog zavoja nekoliko minuta prije nego se dogodila tragedija. No, gradonačelnik Carrala, mjesta gdje se dogodila nesreća, Jose Luis Fernandez Mouriño kaže kako se niti on ne bi maknuo da se tamo našao :

- Često se usuđujemo stajati na mjestima gdje nema zaštite, u ovom slučaju činilo se da nema nikakve opasnosti za ljude - kaže Mouriño.

Idi na 24sata

Komentari 90

  • 07.09.2015.

    Glupi "sport"...vožnja auta-sport....

  • balalajka84 07.09.2015.

    srećom, dijete nikada neće moći saznati koliko mu je mater glupa

  • Frkalino 06.09.2015.

    Halo, citate li vi text uopšte. I on je jadnik nastradao. Ccccc strasno

Komentiraj...
Vidi sve komentare