To je to što me zanima!

Trudnica prešla 1200 km zbog prinčeva, zaustavila ju je CIA

Djevojka je došla ispred imanja na kojem su bili prinčevi i fotografirala ih dok joj nisu prišli pripadnici tajne službe i CIA-e te je odveli sa strane da im objasni što radi
Vidi originalni članak

Beverly McPhail (29), trudnica iz Floride, proputovala je 1200 km do Memphisa kako bi uživo vidjela prinčeve Harryja i Williama koji su bili na vjenčanju obiteljskog prijatelja. Došla je ispred imanja i fotografirala ih dok joj nisu prišli pripadnici tajne službe i CIA-e te je odveli sa strane kako bi im objasnila što zapravo radi.

- Ne uhodim kraljevsku obitelj, samo gledam - branila se McPhail, koja je prije tri godine putovala u London na kraljevsko vjenčanje.

Idi na 24sata

Komentari 18

  • AlbertŠtumfol 17.05.2014.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • Mustafa Aga 05.05.2014.

    Nikad nisam mogao shvatiti u cemu je fora da bi se proslo kroz ko zna kakve muke da bi se neko ko je veoma poznat, video...Valjda su to neke labilne osobe...

  • GicoPrase 04.05.2014.

    luđakinja

Komentiraj...
Vidi sve komentare