To je to što me zanima!

Trudnica sa simptomima korone rodila: Beba prodisala pa umrla

Dvadesetsedmogodišnja žena iz sela Orljane, koja je na respiratoru na odjelu intenzivne njege Klinike za ginekologiju KC Niš, rodila je sina, ali je novorođenče ubrzo preminulo
Vidi originalni članak

Trudnica (27) iz sela Orljane u Srbiji, koja je u KC Niš stigla u sedmom mjesecu trudnoće sa simptomima korona virusa, rodila je u ponedjeljak. Nažalost, beba je nakon porođaja preminula, piše Telegraf. Infekcija kod trudnice nije laboratorijski pronađena.

PORUČIO GRAĐANIMA Vučić: 'Srbija će imati cjepivo do kraja godine. To bi bio spas'

- Porođaj je obavljen danas u 10.30 sati, rođeno je muško dijete, prodisalo je, ali mu je saturacija odmah počela padati. Intubirano je, napravljena je reanimacija, ali je preminulo u 11.50 sati - rekla je direktorica Klinike za dječju kirurgiju KC Niš Anđelka Slavković.

Rodilja je na respiratoru i trenutno je stabilna. 

- Ona je negativna na Covid 19 svo vrijeme. Međutim, na trijaži je imala temperaturu i obostranu bronhopneumoniju, zbog čega je ušla u Covid sistem – objasnila je Slavković.

 

Idi na 24sata

Komentari 33

  • 21.07.2020.

    Prodali dijete na crnom tržištu, kao neka novost.

  • 21.07.2020.

    kakve gluposti pisete, zena uopce nije imala koronu a imala je simptome prehlade, a dijete je umrlo tko zna zasto, majko mila

  • 21.07.2020.

    E jbg sad. Ovo je već užasno vrijeđanje inteligencije naroda,a što je preslano ni mački nije drago .

Komentiraj...
Vidi sve komentare