To je to što me zanima!

Trudnici oduzeli šestero djece, napala policajca - vezali su ju

Policijski službenici uporabili su sredstva prisile fizička snaga i sredstva za vezivanje nad 39-godišnjom trudnom ženom, a kojom prilikom su postupali s osobitom pažnjom, jer je u pitanju žena u visokoj trudnoći
Vidi originalni članak

Tijekom izdvajanja šestero djece u petak oko 6 sati iz obitelji u Župancu, došlo je do nemilih scena, priopćili su iz varaždinske Policijske uprave.

Naime, policajci su pružali asistenciju djelatnice Centra za socijalnu skrb Ludbreg koji su došli po djecu kako bi ih žurno izdvojili. Tijekom postupka 39-godišnja žena, koja se nalazi u vidljivom stadiju trudnoće, fizički je napala policijskog službenika, nakon čega je prijetila djelatnici Centra za socijalnu skrb Ludbreg. Policijski službenici uporabili su sredstva prisile fizička snaga i sredstva za vezivanje nad 39-godišnjom trudnom ženom, a kojom prilikom su postupali s osobitom pažnjom, jer je u pitanju žena u visokoj trudnoći.

Žena je dovedena u prostorije Policijske postaje Ludbreg na kriminalističko istraživanje. Odmah je u prostorijama policije pregledana od strane liječničkog osoblja Zavoda za hitnu medicinu Varaždinske županije, kojom prilikom nisu utvrđene nikakve ozljede, niti je bilo potrebe za daljnjim medicinskim postupanjem. Djeca su zbrinuta i smještena po djelatnicima Centra za socijalnu skrb Ludbreg.

Idi na 24sata

Komentari 31

  • Dalibor0704 28.02.2020.

    Mogli bi svih 6 dati na usvajanje onim gay parovima, da imaju djeca najzad pravi dom i roditeljsku ljubav.

  • narodvlada 28.02.2020.

    Mora da je prava majka kad joj uzimaju djecu

  • Velečasni 1 28.02.2020.

    Zyklon B.

Komentiraj...
Vidi sve komentare