To je to što me zanima!

Trudnici su rekli da je beba mrtva, rodila zdravu curicu

Nekoliko liječnika Donni (33) su rekli kako joj je embrij propao i da je mrtav. Nakon mjesec dana na ultrazvuku je vidjela otkucaje srca svoje bebe
Vidi originalni članak

Nesretna Britanka Donna Caldwell (33) godinama je pokušala zatrudnjeti i roditi još jedno dijete. To joj je napokon i uspjelo, no liječnici su joj rekli kako joj je embrij propao i kako trudnoća opet neće uspjeti. To joj je reklo nekoliko doktora koji su joj savjetovali da odstrani zametak iz maternice jer je on u biti mrtav. No, nakon mjesec dana Donna je opet otišla na ultrazvuk. Ona i liječnica bile su šokirane jer su na monitoru vidjeli zametak kako se miče, a njegovo srce snažno je kucalo. U travnju ove godine Donna je rodila potpuno zdravu djevojčicu Alex. Djevojčicu je rodila na carski rez.
- Ona je naše malo čudo. Nisam mogla vjerovati da je tu sa nama nakon svih poteškoća kroz koje sam prošla. Zahvalna sam Bogu što mi je omogućio da imam još jedno dijete - zaključila je Donna.

Idi na 24sata

Komentari 1

  • chevaper 19.06.2009.

    zahvalna je bogu... koji *urac moras bit zahvalna bogu sto si se ti okotila.... Religion convinced the world that there's an invisible man in the sky who watches everything you do. And there's 10 things he doesn't want you to do or else you'll go to a burning place with a lake of fire until the end of eternity. But he loves you! ...And he needs Your money! He's all powerful, but he can't handle money!

Komentiraj...
Vidi sve komentare