To je to što me zanima!

Trump čestitao Uskrs porukom da su ga 'ljevičarski luđaci pokrali i žele uništiti zemlju'

"Sretan Uskrs SVIMA, uključujući radikalne ljevičarske luđake koji su namjestili naše predsjedničke izbore i žele uništiti našu zemlju", poručuje Donald Trump kojem su blokirane društvene mreže
Vidi originalni članak

Bivši američki predsjednik Donald Trump objavio je u nedjelju uskrsnu poruku u kojoj želi sretne blagdane "svima" i zatim ponovio teoriju urote o izbornoj prijevari koja je izazvala napad na američki Kapitol  6. siječnja.

"Sretan Uskrs SVIMA, uključujući radikalne ljevičarske luđake koji su namjestili naše predsjedničke izbore i žele uništiti našu zemlju", poručuje on.

S obzirom na to da su bivšem predsjedniku društvene mreže zabranjene nakon pobune u siječnju, njegovu uskrsnu poruku putem Twittera podijelili su aktivni korisnici, među njima i reporter New York Timesa Kenneth Vogel.

"Isus to ne bi bolje rekao", dopisao je Vogel uz tu poruku.

Trump je uvjerljivo poražen na izborima 2020. i nema dokaza da je ishod rezultat prijevare.

Predsjednik Joe Biden i prva dama Jill Biden u svojoj su uskrsnoj poruci potaknuli Amerikance na cijepljenje dok zemlja provodi drugi Uskrs u sjeni pandemije covida-19.

VRATIO SE Donald Trump pokrenuo svoju službenu web stranicu '45office'

Cijepljenje je Biden u poruci na Twitteru nazvao "moralnom obavezom" te dopisao: "Vašim obiteljima želimo zdravlje, nadu, radost i mir. Svima sretan Uskrs!"

I nekadašnji predsjednik Barack Obama oglasio se u povodu Uskrsa: "Nadam se da ćemo ovog Uskrsa svi naći vremena da razmislimo o blagoslovima koje uživamo i nadi koju imamo u svjetliju budućnost", tvitao je 44. predsjednik.

"Naša obitelj svima želi siguran i sretan Uskrs", piše u poruci.

Twitter računi povezani s predsjednicima Billom Clintonom i Georgeom W. Bushem nisu bili aktivni u nedjelju ujutro.

U tvitu iz Carter Centera, koji je osnovao nekadašnji predsjednik Jimmy Carter pratiteljima su zaželjeli sretan Uskrs.  

Idi na 24sata

Komentari 42

  • stopkomunjarama 08.04.2021.

    ovaj ili je njihov lutak ili će ga netko odstranit

  • MarkoSplit 05.04.2021.

    Svaka osoba u komentarima koj pluje po trumpu pokazuje da nepratu politiku u americi. Ima istine sta on govori. Npr MLB je povukla allstar game is atlanta georgia stime je kostala atlanti miljune na miljune dollare i jako steti crnacku populaciju. Ja mislim da je atlanta 55 posto crnci ali oni su rekli da su povukli itakmicu jer se boru za prava crnaca jer je georgia donila novi voting bill koj mlb coca cola delta airways i boden kazu da jim crow na steroids. To zvuci opasno pitat koj je problem za novim voting bill problem je.... sta moras imat jedan oblik identifikacije poput osobne ili vozacki to je to. Oni su povukli utakmicu na veliko odstetili crnacku populaciju jer georgia zeli kad galas da mozes potvrdit da si to ti. Jim crow on steriods kako je biden rekao. To je samo nedavni primjer . Necu rec da su izbori ukradeni jer nevjerujem ali opet kazem tko kod pluje po trumpu i nema nosta drugo za rec samo mi pokazuje da upoce ne prati politku u ameriku .

  • senka2 05.04.2021.

    ovaj je hodajuči mrtvac kaj da su ga krave žvakale

Komentiraj...
Vidi sve komentare