To je to što me zanima!

Trump je i dalje uporan: 'Ja ću pobijediti, dobro napredujemo!'

Donald Trump i dalje nije prihvatio rezultate izbora koji su u subotu pokazali da je novi predsjednik SAD-a Joe Biden. Na svom Twitteru opet se oglasio i napisao kako će "rezultati doći idući tjedan"
Vidi originalni članak

Pobijedit ćemo, napisao je Donald Trump velikim slovima na svom Twitteru i tako dao do znanja da i dalje ne priznaje poraz u utrci za predsjednika SAD-a. 

Minutu ranije prije te objave, Trump je napisao kako dobro napreduju i da će rezultati doći idući tjedan.

Podsjetimo, njegov tim u sljedećim tjednima planira organizirati niz okupljanja u stilu predizbornih skupova kako bi na njima promovirali svoje tužbe i pozive za prebrojavanjem glasova u ključnim državama. Jedan je od planova i da na tim skupovima pokažu osmrtnice navodno mrtvih glasača. 

DOK TRUMP NE PRIZNA PORAZ Osoblju u Bijeloj kući prijete otkazom ako traže novi posao

Dosad, tužbe koje je podnijela njegova kampanja nisu imale dokaze koje bi podržale navode o opsežnoj prijevari, a niti jedna od tvrdnji koje iznosi Trumpova kampanja ne bi utjecala na ishod izbora. 

POGLEDAJTE VIDEO: Osim izbora, Trump će izgubiti i suprugu? 

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Uz Trumpa je i njegova supruga Melania koja se do sad nije čula s Jill Biden, suprugom Joea Bidena i budućom prvom damom. Naime, tradicija nalaže da par koji odlazi iz Bijele kuće treba ugostiti par koji dolazi u nju. Tako su Barack Obama i njegova supruga Michelle ugostili Trumpove dva dana nakon što je Donald Trump osvojio izbore 2016. godine. 

Idi na 24sata

Komentari 12

  • 10.11.2020.

    Ako je noko mućka onda je to on ne Biden

  • kažemja 10.11.2020.

    Priznao on ili ne, 20.1.2021 Biden će biti predsjednik SAD.

  • nichname exists 10.11.2020.

    Pod hitno ga treba kod psihijatra kontrolu nije svjestan da je izbubijo izbore i da mora predat vlast dok ne napravi kakav icident sa svojim pristašama

Komentiraj...
Vidi sve komentare