To je to što me zanima!

Trump napao Vanity Fair jer je "pokopao" njegov restoran

Donald Trump i dalje koristi Twitter za napade na svoje kritičare, ali ne samo političke pa se ovaj put obrušio na glavnog urednika Vanity Faira Graydona Cartera
Vidi originalni članak

Novoizabrani američki predsjednik Donald Trump i dalje koristi Twitter za napade na svoje kritičare, ali ne samo političke pa se ovaj put obrušio na glavnog urednika Vanity Faira Graydona Cartera, čija je novinarka "pokopala" tajkunov restoran u Trump Toweru. 

"Trump Grill bi trebao biti proglašen najlošijim restoranom u Americi", naslov je teksta u Vanity Fairu koji potpisuje novinarka Tina Nguyen. 

Po njezinu opisu hrana je loša, a prostor utjelovljenje kiča i odraz je Trumpova ukusa koji je za Vanity Fair već negativnim riječima opisao Fran Lebowitz.

No Trump je reagirao i prije nego što se novi broj časopisa našao u prodaji.

"Je li tko vidio loše podatke o prodaji Vanity Faira. Prodaja stalno pada, u nevolji su, mrtvi su. Graydon Carter je netalentiran i dobit će otkaz", tweetao je novoizabrani predsjednik.

Idi na 24sata

Komentari 16

  • Kris The Warrior 16.12.2016.

    Da je taj isti restoran u vlasništvu nekog Arapina ili Latinosa dobio bi ovacije u tisku. Ovako je to još samo jedan od članaka s ciljem blaćenja Trumpa.

  • nec.1996 16.12.2016.

    ovaki bi nama trebao ,,

  • ljubica ljubičica_1 16.12.2016.

    Trump je čovjek budućnosti.On i Putin dva najbolje političara.A Obama može sjest i plakat skupa sa svojim demokratima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare