To je to što me zanima!

Trump optužio demokratsku čelnicu da potkapa demokraciju

Ustrajavajući u toj neutemeljenoj optužbi vi otvoreno objavljujete rat američkoj demokraciji, napisao je Trump u službenom pismu
Vidi originalni članak

Donald Trump u utorak je optužio demokratsku čelnicu u Kongresu Nancy Pelosi da 'potkapa demokraciju' u oštrom pismu objavljenom prije mogućeg glasovanja o opozivu.

- Ustrajavajući u toj neutemeljenoj optužbi vi otvoreno objavljujete rat američkoj demokraciji. Povijest će vam strogo suditi - napisao je američki predsjednik u službenom pismu na šest stranica na adresu Pelosi.

Zastupnički dom u kojemu većinu imaju demokrati, treba ovog tjedna, možda već u srijedu, glasovati o dvjema točkama optužnice protiv Trumpa: za "zloporabu položaja" i za 'ometanje rada Kongresa'.

Prva točka je 'čista obmana, bez vrijednosti i proizvod je vaše mašte', nastavlja stanar Bijele kuće optužen da je zamrznuo vojnu pomoć namijenjenu Kijevu ne bi li nagnao ukrajinskog predsjednika da otvori istragu o Joeu Bidenu, njegovu potencijalnom suparniku na predsjedničkim izborima 2020.

Druga točka je 'apsurdna i opasna', rekao je Trump.

- Ne možete prihvatiti odluku koju su birači donijeli na velikim izborima 2016. - rekao je još newyorški milijarder prikazujući se kao žrtva 'lažnih istraga' i 'zlobnih križarskih pohoda' u zadnje tri godine. 

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • Bluebird 18.12.2019.

    Trump brani Khazarima (demokrati) da se vrate u svoju otadzbinu (Ukraina) Trump dobiva drugi mandat.

  • Borna.2 18.12.2019.

    Što vam teško pada Trump i demokracija tu na 24sata

  • 18.12.2019.

    Demokrati su ekipa koja favorizira manjine, a većini ne da da ni slovca progovoriti o potonjima. Dapače , nabiju im razno razne etikete pa se možeš slikati .

Komentiraj...
Vidi sve komentare