To je to što me zanima!

Trump putuje s kćeri Ivankom, a svi se pitaju: Gdje je Melania?

Još u studenom prošle godine Melania najavila je kako ona ne želi u Bijelu kuću. Rekla je kako želi ostati sa sinom Barronom (10) u luksuznom stanu u New Yorku
Vidi originalni članak

Sve su glasnije tvrdnje kako je Ivanka Trump, kći Donalda Trumpa zapravo prva dama Amerike, a ne njegova supruga Melania. To dokazuju i činjenica da je Trump u srijedu otputovao u Denver u pratnji svoje kćeri Ivanke, a ne supruge Melanije, kako bi odao počast poginulom američkom vojniku u Jemenu.

Još u studenom prošle godine Melania najavila je kako ona ne želi u Bijelu kuću. Rekla je kako želi ostati sa sinom Barronom (10) u luksuznom stanu u New Yorku.

Rekla je da joj je bitno da sin nastavi školovanje u privatnoj školi u koju ide i da ga želi zaštitit od javnosti i medija koliko je to moguće. Tada je najavljeno da će Melania putovati u Bijelu kuću koliko će to bude zahtijevala situacija.  

U međuvremenu Trumpu u dužnostima pomažu kći Ivanka i njezin suprug Jared Kushner (35), s kojim ima troje djece: Arabellu (5), Josepha (3) i Theodorea (1).

POGLEDAJTE VIDEO:

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video

Idi na 24sata

Komentari 29

  • 27.02.2017.

    Kako je Ivanka brutalno zgodna,slavenska krv i geni,mračna mi je mnogo!

  • LANA555 03.02.2017.

    Malena je doma sa klincem.Žena uživa kajoj hvali.Nebi nikad htjela tako bit bogata jer to nije neka baš sreča.Mnogi misle da su takvi sretni al nisu u duši.

  • princezanera 03.02.2017.

    Melanija kuha doma kranjske kobasice sa zeljem.

Komentiraj...
Vidi sve komentare