To je to što me zanima!

Trump: U prvoj minuti znat ću hoću li nešto postići s Kimom

Pjongjang je odbio odustati od svog nuklearnog arsenala i tvrdi da je on potreban kao štit od američke agresije. Sjedinjene Države u Južnoj Koreji imaju oko 28,5 tisuća vojnika
Vidi originalni članak

 Američki predsjednik Donald Trump u subotu je rekao kako će unutar prve minute susreta sa sjevernokorejskim čelnikom Kim Jong Unom u Singapuru znati hoće li iz tog sastanka, koji je opisao kao "mirovnu misiju", izaći nešto dobro. 

"Mislim da ću znati u prvoj minuti. Samo moja intuicija, moj osjećaj. Tako to radim", rekao je Trump novinarima na konferenciji za medije na summitu država G7 u Quebecu.

"A ako ću misliti da se ništa neće dogoditi neću gubiti vrijeme. Ne želim da i on gubi vrijeme".

Glavna tema summita 12. lipnja u Singapuru je američki zahtjev da Sjeverna Koreja odustane od svog programa razvoja nuklearnog oružja.

Američki predsjednik je uoči susreta naglasio kako je sjevernokorejski čelnik "vođa o čijem se karakteru ništa ne zna". 

Pjongjang je odbio odustati od svog nuklearnog arsenala i tvrdi da je on potreban kao štit od američke agresije. Sjedinjene Države u Južnoj Koreji imaju oko 28,5 tisuća vojnika, što je ostavština Korejskog rata. 

"Pun sam samopouzdanja. To nikad nije učinjeno, nikad ispitano", istaknuo je Trump.

"Pa tamo odlazimo s veoma pozitivnim duhom", zaključio je o nadolazećem susretu.

 

Idi na 24sata

Komentari 5

  • da ne povjerujes 10.06.2018.

    Sto je Amerika spremna dati za mir? Lazni potpis koji ne vrijedi prebijene pare,to znaju svi. Citajuci ovaj clanak sve je vec rijeseno. Trump trazi da se Sj.Koreja razoruza,preda svoje bogatstvo pa mozda narod i prezivi. Kao Iracki,Libijski i Afganistanski. Cilj Amerike je imati vojnu bazu u svakoj zemlji svijeta,oni se smatraju gospodarom planeta zemlje. Dok taj cilj ne ostvare nece biti mira na svijetu.

  • purgerica prva 10.06.2018.

    Tako je, isto razmišljam, i uvijek bude tako. Sa poslovnim ljudima prva minuta je presudna, a kako je Trump prije svega poslovni čovjek jasnio mi je sve. I, kolege komentatori, nastojte ne vrijeđati lika koji je tri puta bankrotirao i četvrti put ponovio isto, postao od nule - milijarder! Možemo mi laprdati, al činjenice se ne mogu mijenjati, kao i u svemu drugome. Uzmite neku njegovu knjigu, evo predlažem jednu: Razmišljaj na veliko i rasturi u poslu i životu! Ima je sigurno još u knjižari Ljevak na trgu a i putem interneta. Učiti, samo učiti, to je jedini spas u životu.

  • Karamazov 10.06.2018.

    ti ces znat hahahahaha pa ti si samo lutkica na koncu... tvoje misljenje ima utjecaja kao i moje

Komentiraj...
Vidi sve komentare