To je to što me zanima!

Trump: 'Za Hillary su glasovali i mrtvi, istražit ćemo prevaru'

Američki predsjednik Donald Trump obećao je veliku istragu "izborne prevare" jer procjenjuje da je u kutijama bilo nekoliko milijuna ilegalnih glasova...
Vidi originalni članak

Američki predsjednik Donald Trump obećao je veliku istragu "izborne prevare" jer procjenjuje da je u kutijama bilo nekoliko milijuna ilegalnih glasova.

- Istragom će biti obuhvaćeni prvenstveno oni koji su se glasovali u dvije države - rekao je Trump dodavši da su neki koji su se registrirali za glasovanje koristili imena mrtvih ljudi, piše BBC.

Trump tvrdi da je njegova suparnica Hillary Clinton dobila barem pet milijuna ilegalnih glasova, ali za te tvrdnje nije ponudio nikakve dokaze. 

Prve provjere pokazale su da su Trumpove tvrdnje neistinite i da u ključnim državama nisu nađeni nikakvi dokazi o prevari.

- Ovisno o rezultatima, ojačat ćemo naše glasačke procedure, poručio je Trump.

Idi na 24sata

Komentari 121

  • Sigmund Freud 26.01.2017.

    Čini mi se da je ovo prvi put u povjesti Amerike da je izbore izgubio onaj tko je imao skoro 3 miliona više glasova. To ovog čiču hebe.

  • Sigmund Freud 26.01.2017.

    Zahvali ti pajdo tim elektorima što god to bilo. Amerika ima demokraciju na svoj način. Narod izađe na izbore i glasa i izglasa jednu opciju ali narod je uzalud glasao jer su tu elektori koni glasaju drugačije.

  • Sigmund Freud 25.01.2017.

    I kod njih UDBA na djelu. Pajdo pa narod nije tebe izglasao ti si dobio zahvaljujući elektorima ili kako kažu izbornicima.

Komentiraj...
Vidi sve komentare