To je to što me zanima!

Trump: 'Za nekoliko sati izlazim iz bolnice. Nemojte se bojati Covida, osjećam se sjajno!'

Pod mojoj administracijom smo razvili neke izvanredne lijekove i znanja. Osjećam se bolje nego prije 20 godina! - napisao je Trump na svom Twitter profilu
Vidi originalni članak

Donald Trump se oglasio na svom Twitter profilu i najavio da će biti pušten iz bolnice danas u 18.30 po američkom vremenu.

- Iz bolnice Walter Reed bit ću pušten danas popodne u 18.30. Osjećam se sjajno! Nemojte se bojati Covida. Nemojte dozvoliti da Covid dominira vašim životom. Pod mojoj administracijom smo razvili neke izvanredne lijekove i znanja. Osjećam se bolje nego prije 20 godina! - napisao je Trump.

Idi na 24sata

Komentari 205

  • Squadron de la Muerte 06.10.2020.

    PORUKA Gosp. Trumpa je vrlo snazna i ostaviti ce veliku prekretnicu u mnogim Drzavama ,tako i u Hrvatskoj gdje bi narod mogao progledati i konacno osloboditi svoju Drzavu !!

  • FakeNews 06.10.2020.

    Fake news. Bolest se pojavi kad su brojke lose. Ozdravljenje i izlazak iz bolnice u prime time. Welcome to the Trump Show!

  • 06.10.2020.

    Najbolji presjednik koji se bori protiv globalizma koji je skoro zavlada i unistija demokraciju i nezavisnost cilog svita a ne samo Amerike.Kad je u Americi lose to se odrazi na cili svit pa i na HR.Trump je patriot koji voli svoju zemlju i ne zeli je prodat za svoju korist kao njegovi prethodnici.Pobjedit ce u rekordnom broju,oni i sta nisu glasali za njega prije 4 godine glasat ce za Trumpa ove izbore.Liberali su bisni jer je pokaza da netriba unistit sve,zatvorit sve,i upropastit cilu ekonomiju zbog Covida.Oni sta su u rizicnoj skupini su se tribali pricuvat a ostali zivit normalno ali oprezno jer stete zbog zatvaranja zemalja su ogromne i posljedice ce se osjecat narednih 20 godina.

Komentiraj...
Vidi sve komentare