To je to što me zanima!

Trumpov ministar obrane: Huawei je preblizak vladi Kine

Patrick Shanahan izjavio je u subotu da je tehnološka tvrtka Huawei prebliska kineskoj vladi, dodajući kako je Washington zabrinut zbog cyber napada i krađe intelektualnog vlasništva
Vidi originalni članak

Obnašatelj dužnosti američkog ministra obrane Patrick Shanahan izjavio je u subotu da je tehnološka tvrtka Huawei prebliska kineskoj vladi, dodajući kako je Washington zabrinut zbog cyber napada i krađe intelektualnog vlasništva.

"Huawei je preblizu vladi", kazao je Shanahan na azijskom sigurnosnom summitu u Singapuru.

Sjedinjene Države optužile su Huawei za špijunažu, kršenje trgovinskih sankcija protiv Irana i krađu intelektualnog vlasništva.

Huawei osporava sve optužbe protiv njega.

Idi na 24sata

Komentari 7

  • vs48 02.06.2019.

    Mislim da se USA ponaša kao da je gospodar svijeta. Krajnje je vrijeme da se cijeli svijet ujedini protiv USA i dovede je u red te da se ponaša pristojno, razumno i s uvažavanjem drugih i interesa cijelog planeta. U protivnom će oni jednu po jednu zemlju ponižavati, ucjenjivati, kažnjavati ili je čak silom pokoriti.

  • volter 01.06.2019.

    Nije sam Huawei. I to ce zapad kostati veoma skupo.

  • 01.06.2019.

    Sve su velike kompanije ovog svijeta bliske vladama svojih zemalja,jer o njima ovisi ogroman broj radnih mjesta,pa i GDP,u krajnjoj liniji.Nije tako davno bilo da se Trump upleo u Boeing ,pa i ovo što čini protiv Huawei je u biti lobiranje za američke IT kompanije.Poznato je da Apple gubi tržište,pa je zavladala panika.

Komentiraj...
Vidi sve komentare