To je to što me zanima!

Trumpova 'ispovijest': Kako sam zeznuo Moamera Gadafija

Vaš internet preglednik ne podržava HTML5 video
Za jednu mi je noć platio više nego što bi taj posjed zaradio u 2 god. iznajmljivanja, a nisam mu dopustio ni da koristi taj posjed, rekao je Trump za Moamera Gadafija
Vidi originalni članak

Milijarder Donald Trump je otkrio javnosti kako je 'zeznuo' Moamera Gadafija. Kazao je za Fox News kako smatra da ima u prodaji nekretnina više iskustva od bilo koga te se susretao s različitim ljudima. Istaknuo je i kako je surađivao s libijskim čelnikom te mu je iznajmljivao zemljište.

- Za jednu mi je noć platio više nego što bi taj posjed zaradio u dvije godine iznajmljivanja, a nisam mu dopustio ni da koristi taj posjed - kazao je Trump. Dodao je kako ne voli koristiti riječ zaj..., ali ističe da ga je pošteno zaj... Trump je inače tvrdio da nije znao kako njegova tvrtka posluje s Gadafijem.

Idi na 24sata

Komentari 26

  • vangogh 30.03.2011.

    Escort za jednu noć, svaka čast gospođi Trump na osvojenom iznosu, samo joj je frizerka bila pijana..

  • protuha 24.03.2011.

    Poštovani, Vaš komentar prekršio je pravilo broj 8 naših pravila komentiranja. Za ovaj prekršaj sankcija je lakša opomena. Trenutno imate 1 laku opomenu i 0 težih opomena u posljednjih tjedan dana. Ako sakupite tri, vaš korisnički račun bit će privremeno blokiran.

  • ico29 22.03.2011.

    Za jednu mi je noć platio :o) skup je taj gospodin Trump

Komentiraj...
Vidi sve komentare