To je to što me zanima!

Tuče u Splitu i Trogiru: Djevojku gurnuo, pri padu slomila ruku

Trogirska i splitska policija ovoga su vikenda intervenirali zbog tučnjava mlađih osoba, među kojima i dvije skupine stranih državljana. Njemački državljanin (30) sukobio se s djevojkom (24) iz Bosne i Hercegovine
Vidi originalni članak

Kako je u ponedjeljak izvijestila PU splitsko-dalmatinska, u nedjelju je u Trogiru uhićen 24-godišnjak koji je državljanki Bosne i Hercegovine (24) slomio ruku. U 4,50 sati  na Obali bana Berislavića 24-godišnjak je zajedno s 30-godišnjim njemačkim državljaninom počeo verbalni sukob s 24-godišnjom bosanskom državljankom nakon čega je djevojku gurnuo, a ona je pri padu slomila ruku.

U policiji napominju da je protiv 24-godišnjaka zbog nanošenje teške ozljede podnesena kaznena prijava mjerodavnome državnom odvjetništvu, a zbog remećenja javnog reda i mira, protiv njemačkog državljanina podnesen je optužni prijedlog mjerodavnome općinskom prekršajnom sudu. 

U subotu nešto prije šest sati na Obali kneza Domagoja u Splitu potukli su se njemački i francuski turisti koji su se vraćali iz noćnog izlaska. U tom je sukobu teško ozlijeđen 18-godišnji njemački državljanin, koji je zadržan na liječenju u splitskome KBC-u, a kriminalističko istraživanje traje.

 

Idi na 24sata

Komentari 4

  • dvadesetčetverosatnivirusić 04.08.2020.

    kaj dalmoši to ne zovu KRUPA a ne TUČA...sad mi niš ni jasno

  • muđibur rahman 03.08.2020.

    a super , ovdje su samo pljuskovi bez tuče ....ovom prigodom smo bolje prošli

  • B.L.Devín 03.08.2020.

    Ti Francuzi i Njemci u Splitu!! Ajd, fala ti boze da su Francuzi posle 1945. napokon uspjeli u borbi pobjediti Njemce i to bez pomoci Engleza, Amera i Rusa.

Komentiraj...
Vidi sve komentare