To je to što me zanima!

'Kupci se hvatali za grlo': Zbog suzavca evakuirali su trgovinu

U tučnjavi kupaca, jedan je upotrijebio suzavac. Kupci i osoblje šibenskog Kauflanda naglo su počeli kašljati,  zbog čega je voditelj poslovnice zajedno sa zaštitarima odlučio provesti evakuaciju
Vidi originalni članak

Trgovački centar Kaufland u Šibeniku u utorak navečer je evakuiran jer su se dva kupca potukla, pri čemu je jedan od njih koristio sprej za samoobranu. 

Kupci i osoblje trgovine su 19 sat počeli su se hvatati za grlo i kašljati,  zbog čega je voditelj poslovnice zajedno sa zaštitarima odlučio provesti evakuaciju. Osoblje i stotinjak kupaca izašli su na parkiralište, a u Kaufland je ušla policija. Vrlo brzo su izolirani krivci.

'OSJETILI SMO PECKANJE' Evakuirali šibenski Kaufland: 'Počeli smo kašljati i gušiti se'  

Policijska uprava šibensko-kninska u priopćenju za javnost je ovaj incident okarakterizirala kao obiteljsko nasilje do kojeg je došlo "zbog neriješenih imovinsko-pravnih odnosa između 52-godišnjaka i 67-godišnjaka".

- Oni su se međusobno verbalno i tjelesno sukobili pri čemu je 67-godišnjak nepoznatim sprejem za samoobranu pošpricao 52-godišnjaka.Od posljedica korištenja ovog spreja su lakše tjelesne ozljede zadobili 52-godišnjak i još tri osobe zatečene u trgovačkom centru, a trgovački centar je zbog izloženosti štetnim plinovima nakratko bio zatvoren - navodi PU šibensko-kninska.

Protiv 67-godišnjaka i 52-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o zaštiti od nasilja u obitelji, a protiv 67-godišnja i zbog prekršaja i iz Zakona o oružju. Obojica su tijekom  dovedeni na Prekršajni sud u Šibeniku.

 

Idi na 24sata

Komentari 48

  • DanijelDamjanovic 21.03.2018.

    U Rvatskoj jedino "mozak van da skoci".

  • 21.03.2018.

    jadan deda otvori svoju rakiju i odma evakuiraju cijeli centar

  • irinn 21.03.2018.

    Mene samo zanima zašto gospon od 67 godina nosi suzavac osim ako sam nije incidentan.Moj tata je blizu tih godina a u životu ga nisam vidjela da nosi ikakvo "oružje", pa ni ikog iz svoje okoline

Komentiraj...
Vidi sve komentare